Αστυνομικός που σκότωσε τον μαύρο πάστορα: Τον πυροβόλησα γιατί δεν ακολούθησε τις εντολές μου

ΚΟΣΜΟΣ

Η αστυνομικός που πριν από λίγες μέρες πυροβόλησε και σκότωσε τον αφροαμερικανό πάστορα Τέρενς Κράτσερ στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών υπεραμύνθηκε της επιλογής της να πυροβολήσει τον πάστορα καθότι «εκείνος δεν ακολούθησε τις εντολές» της.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το αστυνομικό τμήμα φαίνεται η Μπέτι Σέλμπι να πυροβολεί τον αφροαμερικανό πάστορα την ώρα που έχει τα χέρια του στον αέρα, με τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος να δηλώνει πως το περιστατικό θα διερευνηθεί πλήρως ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε

η δικηγόρος της Σέλμπι η πελάτης της ρώτησε το θύμα αν αυτό ήταν το αυτοκίνητό του με τον πάστορα να την κοιτάει, όπως δήλωσε, κάπως παράξενα. Τότε ο κ. Κράτσερ, σύμφωνα με την αστυνομικό, έβαλε το χέρι του στην αριστερή του τσέπη, με την Σέλμπι να τον διατάζει να κρατήσει τα χέρια του έξω από τις τσέπες του όσο εκείνη του μιλάει.

Όταν ο πάστορας απάντησε αμέσως στις εντολές της αστυνομικού, ωστόσο μετά από αρκετά λεπτά σήκωσε τα χέρια του ξανά στον αέρα., λέγοντας πως συνέχισε να μην ακολουθεί τις εντολές της και γι αυτό τον πυροβόλησε

ΗΠΑΟκλαχόμααφροαμερικανόςΠάστοραςαστυνομικόςαπολογίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα