Τζιωνής: "Μόνο ντροπή μας προκάλεσε, θα κριθούμε όλοι..."

Για τη χθεσινή επίσκεψη μερίδας οπαδών της Ομόνοιας στο "Ηλίας Πούλλος", ρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Αντώνης Τζιωνής. "Έχουν προπηλακιστεί με ένα τρόπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας, δεν μπορούμε να εκφράζουμε κατά αυτό τον τρόπο τα παράπονα μας", ανέφερε ο πρόεδρος των "πρασίνων", ενώ σχολίασε και την πρόθεση παραίτησης του Άγη Ιακωβίδη.

Οι δηλώσεις του κ. Τζιωνή στον ραδιόφωνο του Άστρα:

«Διερωτώμαι εάν αξίζει τον κόπο, από τη στιγμή που συνομιλούμε για να φέρουμε ομόνοια στην Ομόνοια, συμβαίνουν πράξεις που δεν έχουν σχέση με τα ιδανικά που πρεσβεύει

η Ομόνοια. Έχουν προπηλακιστεί με ένα τρόπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας. Δεν μπορούμε να εκφράζουμε κατά αυτό τον τρόπο τα παράπονα μας. Υπάρχουν οι τρόποι να εξηγήσουμε σε έναν παίκτη τι θέλουμε, δεν είναι ο τρόπος αυτός να τους ανεβάσουμε με το να τους βρίζουμε ή ότι άλλο. Τα άκουσαν οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο τεχνικός διευθυντής και ο αρμόδιος για την ομάδα. Είναι κάτι που μόνο ντροπή μου προκαλεί εμένα και των υπολοίπων του Δ.Σ. Θα κριθούμε όλοι μας σύντομα. Κανείς δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια. Δείξαμε πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Τέτοιες ενέργειες κλείνουν τις πόρτες και δύσκολα τις ανοίγουν. Θα καλέσω, ειδικά την αξιοπρέπεια του κάθε εργαζόμενου να την τηρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού. Είμαι σίγουρος πως μπορεί η ομάδα να βγάλει περισσότερα. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας πως η ομάδα είναι νέα με 14 παίκτες και νέο τρόπο λειτουργίας. Ξεκινήσαμε κάτι νέο για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Χτίζουμε κάτι για τον επόμενο χρόνο, ώστε να έχουμε κορμό και να γίνουν λίγες επιλογές το άλλο καλοκαίρι. Παράλληλα δεν μπορούμε να ξεφεύγουμε από το οικονομικό πλαίσιο που θέσαμε. Θα δούμε όλους τους τομείς, θα ασχοληθούμε με τη φυσική κατάσταση, τα εργομετρικά, θα δούμε θέμα αυτοπεποίθησης, όλα τα θέματα που πιθανόν να πηγαίνουν λάθος. Η δουλειά που γίνεται δεν συνάδει με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για παραίτηση του Άγη Ιακωβίδη: «Έχω μιλήσει με τον Άγη Ιακωβίδη, θα τα δούμε μεταξύ μας. Θα κινηθούμε προς το συμφέρον της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα