Τζιμπούρ: «Δεν χτύπησα τον Βελλίδη»

Ο Ράφικ Τζιμπούρ παρουσιάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και απολογήθηκε (στα ελληνικά) για το επεισόδιο μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Τούμπα.

Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Ράφικ Τζιμπούρ, για το επεισόδιο με τον Μάρκο Βελλίδη μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Αλγερινός επιθετικός έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και απολογήθηκε ο ίδιος και

στα ελληνικά για την υπόθεση. Στην απολογία του ο Τζιμπούρ υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά και ότι τελικά δεν τον… βρήκε, τονίζοντας ότι δεν είχε κάτι με εκείνον και απλά έσπευσε να βοηθήσει τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος είχε… συμπλοκή με άλλους παίκτες των γηπεδούχων.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι δύο τους αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι. Τα ίδια κατέθεσε ως μάρτυρας και ο Βαγγέλης Γιαννίσης από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ κατατέθηκε στην επιτροπή το βίντεο από την επίμαχη στιγμή, όπως και αίτημα της Ένωσης να κληθεί για κατάθεση και ο Μάρκος Βελλίδης.

Η απόφαση αναμένεται να βγει ακόμη και εντός της ημέρας, με τον Τζιμπούρ να κινδυνεύει να τεθεί… νοκ άουτ για το υπόλοιπο των play off σε περίπτωση που κριθεί ότι όντως υπέπεσε στο παράπτωμα που του αποδίδεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα