Τυφώνας Κέιν παρέσυρε και την Έβερτον

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 12 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια και με δύο ακόμα τέρματα υπέγραψε το 3-2 της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον που την φέρνει στο -7 από την κορυφή.

Δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο. Δεν κάνει διακρίσεις. Σκοράρει αδιαλείπτως και ακατάπαυστα. Ο πρώτος σκόρερ της Premier League είναι πιο καυτός από ποτέ και βοηθά την Τότεναμ να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 12 γκολ

στα 10 τελευταία παιχνίδια (19 στην Premier League) και με δύο ακόμα τέρματα υπέγραψε το 3-2 επί της Έβερτον που φέρνει τα «σπιρούνια» στο -7 από την Τσέλσι.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν χρειάζεται βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Δημιούργεί μόνος του, όπως στην οβίδα από τα 30 μέτρα που έκανε το 1-0 (20’) ή εκμεταλλεύεται τραγικά λάθη αντιπάλων (Σνάιντερλιν) όπως έκανε στο πλασέ που τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρησα (56’, 2-0).

Η Έβερτον που ήταν σαφώς βελτιωμένη στην επανάληψη μείωσε με τον συνήθη ύποπτο Ρομελού Λουκακού (8’1), όμως η Τότεναμ δεν είχε διάθεση για αστεία.

Ο σούπερ φορμαρισμένος Ντέλε Άλι έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις, με τον Βαλένσια ακριβώς στην επόμενη φάση να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα