Τσελεστίνα: Πυρά κατά ανθυποψηφίων - Ζητεί πρόωρες εκλογές τα Χριστούγεννα

Κατηγορίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους ανθυποψηφίους της εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής της η υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Τσελεστίνα Ντε Πέτρο.

Μεταξύ άλλων, η κ. Ντε Πέτρο καταγγέλλει μπούλιγκ σε παιδιά από εκπαιδευτικούς, καλεί την εκκλησιά να βοηθήσει την πατρίδα αρχίζοντας από την δημιουργία Ορθόδοξων σχολείων και να αναλάβει ορισμένες υποθέσεις δικαστηρίου και ζητεί πρόωρες προεδρικές εκλογές τα

Χριστούγεννα που είναι και η γέννηση του Χριστού αντί Φεβρουάριο για να «σημαδέψουμε την ιστορία με την αντίσταση της Πατρίδας στην διαφθορά».

Αυτούσια η ανακοίνωσης της

Εάν δεν είναι αρκετές οι δημόσιες καταγγελίες από την 4η δύναμη, νομίζω είναι καιρός κάποιοι να τα μαζεύουν.

Σε αυτή την κυβέρνηση κυβερνά η βία εις βάρος αθώων πολιτών. Έχουμε το παράδειγμα του σχολείου με το μπούλιγκ πρόσφατα αλλά δεν είναι το πρώτο και μοναδικό περιστατικό υπάρχουν μπούλιγκ σε παιδιά και από εκπαιδευτικούς, ένας διορισμένος εκπαιδευτικός μου είπε εμένα συγκεκριμένα ότι ήταν ναρκομανής –βάσει αυτού ζήτω όπως η ΥΚΑΝ κάνει καθημερινή έφοδο σε σχολεία και στο Υπουργείο Παιδείας για νάρκοτεστ για 3 μήνες, όπως σταματάτε αυτοκίνητα στον δρόμο για έλεγχο έτσι και τώρα ξέρετε ότι υπάρχει ένας, βρείτε τον-, χάνονται ώρες διδασκαλίας ολόχρονα για προσωπικά προβλήματα εκπαιδευτικών, καθημερινά τα παιδιά καθαρίζουν τις τάξεις όπως είδαμε στις ειδήσεις και είναι η δεύτερη χρόνια που βλέπω καθημερινά τα παιδιά σε Δημοτικό να τα φορτώνουν με πολλές μεγάλες σακούλες σκουπίδια και τα κουβαλούν μονά τους διασχίζοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου βγαίνουν έξω από το σχολείο και προσπαθούν παλεύοντας με αυτά να τα πετάξουν να τα σύρουν να τα ξαναμαζέψουν από χαμέ και να τα βάλουν στον σουλο, έχουμε και το βίντεο του 2021 με την αστυνομία να επιτίθεται σωματικά και να συλλαμβάνει και να πίτα νερό σε αθώους ειρηνικούς διαδηλωτές, έχουμε τις καταγγελίες στο ΣΠΑΒΟ για παιδεραστία που ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν και όταν μίλησα με μια από τις διευθύντριες μου γύρισε την πλάτη για να πάει να φάει, η άλλη μου είπε οι παιδεραστές αλλάζουν μετά από συναντήσεις με ψυχολόγους γι’ αυτό τους αφήνουν ελεύθερους μετά από 2 χρόνια φυλάκισης και προσπαθούν να τους κάνουν συναντήσεις με ψυχολόγους πριν την εκδίκαση (για μην είναι πέραν των 2 χρόνων?), επίσης προσπάθησε να αποτρέψει Αριστίνδην υποψηφία βουλευτίνα από το να προσπαθεί να βοηθήσει μια κοπέλα που το χρειαζόταν, έχουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να το χαιρόμαστε που έδωσε χάρη σε παιδεραστή, έχουμε παιδεραστή με το επίθετο Δημάρχου που κανένας δεν κάνει τίποτα ενώ υπάρχει καταγγελία…. Να διερωτόμαστε γιατί? Να διερωτόμαστε γιατί πρόεδρος και ονόματα πολίτικων έχουν σχέσεις με παιδεραστίες? Γιατί ο Πρόδρομος γυρίζει την πλάτη του σε κάθε πρόβλημα στα σχολεία που άφορα τα παιδιά μας? Γιατί πρώην αξιωματικός της αστυνομίας καλύπτει παιδεραστή?, έχουμε την αστυνομία να ζητά αναβάθμιση και αυξήσεις με εκβιασμούς και απειλές ότι δεν θα κάνει το καθήκον της και Ο Αβέρωφ στάθηκε δίπλα του και του υποσχέθηκε να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του 2023… Εγώ ρωτώ τους Κυπρίους πολίτες:

‘Αύριο μπροστά στις απειλές ολόκληρης της χωράς του Τούρκου, τι έμεινε να δώσει? ’

Όταν ξεσηκώθηκαν οι κτηνοτρόφοι τους πρόσφεραν αμέσως μεγάλο χρηματικό πόσο χωρίς καν να τους ακούσουν. Τι είναι το μήνυμα «βιάζετε και απειλάτε αλλήλους»?, έχουμε και τα χρυσά διαβατήρια και την δολοφονία του Θανάση από την κυβέρνηση. Διότι είναι από την κυβέρνηση αφού το κάλυψαν και συνέχισαν να το καλύπτουν από κυβέρνηση σε κυβέρνηση 17 χρόνια.

Καμιά παρέμβαση από τον Γενικό Εισαγγελέα για την χάρη, γιατί? Ζήτω να κοιτάξει την δική μου καταγγελία για παιδεραστία που είμαι μάρτυρας εδώ και ενάμιση χρόνο.

Να πιστέψω ότι είναι το χόμπι των πολίτικων της Κύπρου?

Δημαρχείο γιατί δεν κινείται εναντίον του πρώην Αξιωματικού της αστυνομίας ο οποίος καλύπτει τον παιδεραστή και ο οποίος ήταν αυτός που έδειξε στον Ορέστη, τον κατά συρροή δολοφόνο, την τεχνική που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει όλες εκείνες τις γυναίκες, και τώρα θέτει σε κίνδυνο την ζωή του σκύλου του και παραβιάζει νομούς και κανονισμούς, ο ίδιος, που δημοσιευτήκαν από εφημερίδα για όλους και μετά τις συστάσεις του δημαρχείου αρνείται κατηγορηματικά να συμμορφωθεί και με υποστήριξη της αστυνομίας. Τηλεφωνική συνομιλία 21/9/22’ 7: 25 π. μ.

Ευημερία των ζώων στις αρχές σημαίνει να τρώει να πίνει και να έχει micro chip. Αν προσπαθήσεις να το σκοτώσεις δεν είναι στις αρμοδιότητες τους!!! Να μας χαιρόμαστε!

Δεν συμφωνώ με τις αυξήσεις που ζητά η αστυνομία. Ναι, η δουλειά της αστυνομίας είναι επικίνδυνη αλλά όχι της αστυνομίας Κύπρου όχι με τον τρόπο που δουλεύουν η’ δεν δουλεύουν σε γενικές γραμμές εδώ. Εάν δοθούν αυξήσεις/αναβαθμίσεις θα πρέπει να δοθούν σε όλες τις ομάδες ανθρώπων για να μην είναι αντισυνταγματικό. Η αστυνομία Κύπρου δεν είναι εξαίρεση. Εγώ δεν πουλιέμαι για ψήφους και θα μπει τάξη.

Είναι αποδεδειγμένο ότι σε κάθε περίπτωση που δεν αντιμετωπίζεται ένα πρόβλημα, όχι μόνο επαναλαμβάνεται αλλά κάθε φορά σε χειρότερη μορφή βίας διότι κάποιος του δίνει το δικαίωμα και αυτός που δίνει το δικαίωμα είναι η κυβέρνηση.

Τα χρήματα και οι υποθέσεις πρέπει να κινούνται διότι έτσι δουλεύει το σύστημα διαφορετικά γινόμαστε όλοι ντόμινο.

Η κυβέρνηση διαπράττει έγκλημα όταν αφήνει ελεύθερο κατηγορούμενο μέχρι την εκδίκαση ειδικά όταν υπάρχουν μάρτυρες και ο εγκληματίας ζει σε πολυκατοικία με άλλους. Πώς είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να αναφέρει στις αρχές οτιδήποτε ύποπτο η’ παράνομο από την στιγμή που οι αρχές η’ δεν δέχονται την καταγγελία η’ σε απειλούν η’ δεν κάνουν απόλυτος τίποτα η’ παίρνουν την καταγγελία αλλά σε αφήνουν εκτεθειμένο και εσένα αλλά και όλους τους πολίτες εκτεθειμένους και στο σκοτάδι.

Έχοντας υπόψιν ότι υπάρχουν και δικηγόροι που δεν εφαρμόζουν σωστά τους νομούς και συγκαλύπτουν.. π. χ. μου είπε δικηγόρος ‘δεν θα καταγγείλω την συνάδελφο διότι μπορεί μια μέρα να βρεθώ εγώ στην θέση της’ (και υπάρχουν και αλλά πολλά παραδείγματα). Αυτοί είναι οι δικηγόροι της Κύπρου?. Ο κόσμος ταλαιπωρείται καθημερινά οικονομικά, ψυχικά και ηθικά και να χρειάζεται και το δικαστήριο 3-5 χρόνια να εκδικάσει μια υπόθεση και 6 μήνες για να δώσει ένα αριθμό μιας υπόθεσης. Είναι εξωφρενικό αρμόδιοι, ψηλά στελέχη και άτομα υπεράσπισης και τάξης να χλευάζουν τους νομούς και κανονισμούς.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν καταφέρνει να επιβάλει την εφαρμογή των νόμων το οποίο είναι ένα από τα καθήκοντα του και αποτέλεσμα αυτής της διεφθαρμένης κυβέρνησης είναι να ζούμε σε μια κοινωνία που οι νομοί κατάντησαν κανονισμοί στο περιθώριο μέχρι και όταν ποτέ καταφέρεις να καταγγείλεις και να το αποδείξεις. Και φυσικά η προστασία προσωπικών δεδομένων προστατεύουν πρώτα από όλα τον δράστη και το θύμα δεύτερο

στην σειρά αλλά και βάζει όλη την πολιτεία σε κίνδυνο αφήνοντας την εκτεθειμένη και στο σκοτάδι. Αυτή είναι η Κύπρος. Στην Αμερική οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση σε ονόματα εγκληματιών διαδικτυακά.

Η Εκκλησιά έδωσε την εξουσία στο κράτος υπό ένα όρο και αυτός ο όρος παραβιάστηκε επομένως η εκκλησιά έχει το δικαίωμα να παρέμβει με οποίο τρόπο επιθυμεί αυτή.

Ως άτομο Ιερουργός μπορώ να πω ότι το χάος και η αταξία είναι χαρακτηριστικό του διαβόλου. Διότι μόνο ο διάβολος θα παρακολουθούσε την έκθεση κάποιου σε κίνδυνο, έπειτα θάνατο, και το καλύπτει. Είτε για σκύλο είτε για τον Θανάση είτε για παιδί σε σχολείο.

Ως Ανεξάρτητη Υποψηφία Προεδρίνα της Κυπριακής Δημοκρατίας καλώ την εκκλησιά να βοηθήσει την Πατρίδα αρχίζοντας από την δημιουργία Ορθόδοξων σχολείων και να αναλάβει ορισμένες υποθέσεις δικαστηρίου.

Στην όπως την αποκαλείτε Μασονία, η δύναμη είναι μια και χρησιμοποιείται είτε για κάλο είτε για κακό γι’ αυτό είναι μυστικά και υπάρχει προσοχή σε ποιου τα χεριά θα πέσει η γνώση/δύναμη. Το κακό ξέρει το φως. Οι Μασόνοι contemplate σε αυτό. Το κάλο είναι ότι το κακό είναι αυτοκαταστροφικό.

Η πολίτικη είναι βασισμένη στην εξουσία. Εάν το κακό είναι αυτοκαταστροφικό το κακό είναι ότι θα καταστραφούμε όλοι μαζί του. Προφανώς η εξουσία έχει πέσει σε λάθος χεριά.

Εγώ λέω να πάμε σε πρόωρες προεδρικές εκλογές τα Χριστούγεννα που είναι και η γέννηση του Χριστού αντί Φεβρουάριο για να σημαδέψουμε την ιστορία με την αντίσταση της Πατρίδας στην διαφθορά.

Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε στο ΡΙΚ στο Debate ότι ξέρει κάποιον άτομο στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο και να του αναθέσουμε να λύσει το Κυπριακό. Κύριε Χριστοδουλίδη κατάλαβες ότι αυτό που λες σημαίνει με αλλά λογία να ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΤΟΥΜΕ ΕΠΊΣΗΜΑ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΣΑΝ Λαός?

Ο δε κ. Νεοφύτου Ζήτησε επίσημα να κοττά μούγες στο εσωτερικό της Κύπρου. Ας του εξηγήσει κάποιος ότι αυτό που ζητά είναι η’ θέση διαπραγματευτή η’ θέση Υπουργού εξωτερικών αλλά σε καμιά περίπτωση Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Ποιος ο λόγος να έχουμε Πρόεδρο αν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας του αλλά και σημαντικά ζητήματα στο εσωτερικό της Κύπρου?

Εδώ αστυνομία αρνείται να πάρει καταγγελία (το οποίο δεν δικαιούτο να μην πάρει καταγγελία αλλά ποιος μπορεί να τους πει κάτι, σωστά? Εδώ ο Νεοφύτου τους επιβραβεύει

κιόλας) για άτομο που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του κατοικίδιου του βάζοντας τον σκόπιμα πίσω από τις ρόδες αυτοκίνητου και να περιμένει να ξεκινήσει ο οδηγός για να τον πατήσει

και να αρνείται να τον φύγει. Ας πάει η αστυνομία να σκοτώσει τον σκύλο να είναι και οι δυο ικανοποιημένοι και στην συνεχεία πληρωμένοι από την βουλή με την αύξηση, αυτό έμεινε να γίνει και αυτό γίνεται με άλλες περιπτώσεις.

Ας πέσει το πέπλο που προστατεύει το έγκλημα.

Έχω διαπιστώσει επίσης ότι ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος κ. Κολοκασιδης ίσως να μην έχει αντιληφθεί ότι η Κύπρος είναι Ελληνική. Ποια ένωση με την Ελλάδα? Πιο πολύ ένωση

πάει να πει να υποτάξουμε την Ελλάδα και να κυβερνά η Κύπρος η’ να σταματήσουμε να είμαστε ανεξάρτητο κράτος και να μας κυβερνά η Ελλάδα.

Για να μην μπερδεύονται ορισμένοι ας βάλουμε πάνω αριστερά στην σημαία της Κύπρου και την επίσημη Ελληνική σημαία. Η Κύπρος είναι Ελληνική. Τι σκοπεύει? Θα βομβαρδίσουμε την Ελλάδα η’ δεν θα ξαναδούμε κράτος Κυπριακό?

Προσωπικά τα έξοδα μου για τις προεδρικές εκλογές δεν ξεπερνά τα 50-100 ευρώ τον μηνά άτε αν είχα να ξοδέψω περισσότερο απλά να τριπλασιάζονταν. Απορώ γιατί τα κόμματα παίρνουν 2 εκατομμύρια.

Αντισυνταγματικοί κανονισμοί και εξαγορά υποψηφιότητας. Τα 2, 000 ευρώ που ζητάτε για υποβολή υποψηφιότητας με αλλά λογία αίτηση, είναι στην ουσία εξαγορά δικαιώματος υποβολής υποψηφιότητας από την στιγμή που δεν τηρούνται οι κανονισμοί και είναι πολύ ψηλό το κόστος ειδικά σε περίοδο κρίσης. Δεν είναι μέρος του κριτηρίου η οικονομική κατάσταση και το κοινωνικό επίπεδο του υποψηφίου.

Εγώ λέω να μην πάρουν τα κόμματα χρήματα για τις προεδρικές εκλογές και προεκλογική εκστρατεία αλλά μόνο όλοι οι υποψήφιοι ανεξαιρέτως από 2, 000 ευρώ μόνο και ας πάρει το Υπουργείο Εσωτερικών και η 4η δύναμη περισσότερα και να δίνουν περισσότερες υπηρεσίες στους υποψηφίους για Προεδρικές π. χ. αφίσες, μεταφορικά μέσα, κάποια προστασία κτλ. Έτσι κι αλλιώς είναι είδη στην πλάτη τους η προβολή των υποψηφίων και διαδικασίες εκλογής.

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι δίκαιος, ασφαλές στον έλεγχο και καθόλου αντισυνταγματικός, με καθόλου διακρίσεις σε αντίθεση με το πώς λειτουργούσε μέχρι τώρα. Το κόμιστρο για υποβολή υποψηφιότητας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 150 ευρώ.

Και ας χρηματοδοτηθεί φέτος, μέρος των χρημάτων που θα πηγαίναν στα κόμματα, για τηλεοπτικό κανάλι για να επωφεληθούν όλοι, το οποίο να ασχολείται αποκλειστικά με τα δικαστήρια της Κύπρου και του οποίου οι δημοσιογράφοι να μπορούν να μπαίνουν μέσα στις αίθουσες δικαστηρίων και να δείχνουν τις δίκες σε απευθείας μετάδοση όπως γίνεται στην Αμερική (χωρίς να ενοχλούν), μετά μπορούν νομικοί να σχολιάζουν και να αναλύουν στο πάνελ.

Τέρμα στην διαστρέβλωση των νόμων, θα είναι ενδιαφέρον για τους νομικούς του αύριο και για όλα τα σημερινά παιδιά σαν ενεργοί πολίτες και όχι καταπατημένα θύματα του αύριο.

Τα βραδιά μετά το κλείσιμο του καναλιού ας δείχνει γραπτώς όλα τα δικαιώματα των πολιτών όπως γίνεται κάθε βράδυ στην Αμερική.

Μέσα σε αυτή την διεφθαρμένη κυβέρνηση, σε άτομα που σε δύσκολες και σοβαρές υποθέσεις μέσα από την γραφειοκρατία καταφέρουν να αποδείξουν καταδιώξουν και προστατεύσουν την Κύπρο.. με την εκλογή μου θα τους δώσω τιμητικούς μισθούς. Μέχρι στιγμής αυτός είναι ένας.

ΑΥΠτΚΔ Τσελεστίνα Ντε Πέτρο

Keywords
εκλογες, Χριστούγεννα, εκλογες 2012, υπουργείο παιδείας, το φως, σχολεια, καιρος, υκαν, ειδήσεις, διαδηλωσεις, σημαίνει, chip, κυπρος, αποδειξεις, φως, ρικ, βουλη, ελλαδα, κινηση στους δρομους, υπουργειο εσωτερικων, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, νίκος αναστασιάδης, κυπρος εκλογες, κοινωνια, κομματα, βγαινουν, βιντεο, αβερωφ, αιτηση, αστυνομια, ατε, αυτοκινητα, αφισες, δουλεια, καθημερινη, κυπρου, ονοματα, ρικ, υκαν, υπουργείο παιδείας, φως, αυξηση, αμερικη, απλα, ατομο, βραδια, βραδυ, βρειτε, γινει, γινεται, γηπεδο, γηπεδο ποδοσφαιρου, δυναμη, δικη, δειχνει, δωσει, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκκλησια, εκστρατεια, εξοδα, επιθετο, εσωτερικων, εφημεριδα, ζωη, ζητα, ζωων, υπηρεσιες, πολυκατοικια, υποθεση, κυβερνηση, κυριε, λαθος, λογια, μασονια, μασονοι, μηνες, μορφη, μυστικα, μονα, νερο, νομοι, ξερετε, οδηγος, ορος, ουσια, παιδι, παιδια, παμε, πιο πολυ, πολιτεια, προβληματα, ροδες, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, σχολειο, τι ειναι, το φως, φυσικα, φορα, χαος, χαιρομαστε, ωρες, chip, δικαιωμα, δικαιωματα, εφαρμογη, ειδη, ενωση, υπουργειο, κοπελα, μπροστα, ομαδες, σημαια, σημαίνει, τρωει, χερια
Τυχαία Θέματα
Τσελεστίνα, Πυρά, #45 Ζητεί, Χριστούγεννα,tselestina, pyra, #45 zitei, christougenna