Τρισάγιο για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Αθήνα

Τρισάγιο τέλεσαν στη μνήμη των πεσόντων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής, στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο

στο Άλσος Στρατού στην Λεωφόρο Κατεχάκη, όπου ακολούθησε και κατάθεση στεφάνων.

Στεφάνια κατέθεσαν εκ μέρους του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Χρήστος Βαΐτσης, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Κενεβέζος, εκ μέρους της Επιτροπής Κατεχομένων Δήμων Κύπρου, ο Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Μόρφου Χαράλαμπος Πίττας, εκ μέρους της Ο.Κ.Ο.Ε. ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Λοΐζος Λοΐζος και εκ μέρους της Ε.Κ.Ε. ο Πρόεδρος Γιώργος Συλλούρης, εκ μέρους της 33ης Μοίρας Καταδρομών η σύζυγος του ήρωα διοικητή του 31ου Λόχου Κρούσεων, Νικολάου Κατούντα, Ρούλα.

Στη συνέχεια η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής, τέλεσαν τρισάγιο στην Στήλη Πεσόντων της Κυπριακής Τραγωδίας, στην Πλατεία Μαδρίτης, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου και Μιχαλακοπούλου. Ακολούθησε επίσης κατάθεση στεφάνων από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκο Κενεβέζο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Γεώργιο Γιακουμάκη εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ, τον Χαράλαμπο Πίττα, Δήμαρχο Μόρφου και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων, τον Γιώργο Λιάση Γενικό Γραμματέα της Ο.Κ.Ο.Ε. και τον Γιώργο Μιχαηλίδη Γραμματέα της Ε.Κ.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα