Τριπλό φονικό:"Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα", το μήνυμα Θωμά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα συνεχίστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό η υπόθεση του τριπλού φονικού, το οποίο έγινε περίπου ένα χρόνο πριν στο κέντρο της Λεμεσού.

Η σημερινή δικάσιμος είχε και εκ του αποτελέσματος ιδιαίτερη σημασία κι αυτό γιατί για πρώτη φορά, τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν έδωσε η γυναίκα για την οποία φαίνεται να έγινε το ειδεχθές έγκλημα που άφησε πίσω του τρεις νεκρούς.

Σχεδόν λιπόθυμη αποχώρησε από την αίθουσα του Δικαστηρίου η μάρτυρας, υποβασταζόμενη από ισχυρή Αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στην αίθουσα.

Η γυναίκα, η οποία

δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της γραπτής της κατάθεσης αποκάλυψε ενώπιον Δικαστηρίου το μήνυμα που της είχε στείλει ο Θωμά, αφότου διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

«Δεν μετανιώνω για ότι έκανα… Όταν σε δω δεν θα σε καταλάβω…», έγραφε το μήνυμα που της είχε στείλει μέσω facebook και το οποίο είδε την επομένη του φονικού, νωρίς το βράδυ.

Συγκλονιστική εξάλλου ήταν η ομολογία της τότε στις Αρχές, όπου ανέφερε ότι «Αν ο Χρίστος έκανε αυτά που πληροφορήθηκα, τότε είμαι σίγουρη ότι είμαι εγώ ο λόγος…»

Υπόσχεση για έγκλημα πάθους της είχε δώσει ο Θωμά, παραμονή του φονικού

«Θέλεις έγκλημα πάθους; Θα δεις τι θα γίνει». Αυτή ήταν η τελευταία της συνομιλία με τον δράστη, λίγες ώρες προτού συμβεί το μοιραίο. Σύμφωνα με τα όσα ανέγνωσε ενώπιον Δικαστηρίου η γυναίκα, οι δυο τους είχαν χωρίσει για μικρό χρονικό διάστημα.

Η παράφορη ζήλια του Θωμά, όπως ανέφερε, είχε γίνει ουκ ω λίγες φορές η αιτία για να λογομαχήσουν και αυτός να τη χτυπήσει. Την ημέρα του φονικού η ίδια βρισκόταν στο σπίτι της στη Λάρνακα όπως ανέφερε. Την είχε μεταφέρει εκεί ο ίδιος ο Θωμά, αφού είχαν τσακωθεί και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η αιτία ουσιαστικά, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μάρτυρας, ήταν η αποστολή μιας επίμαχης φωτογραφίας της σε έναν εκ των αδελφών Ντορζή, στην οποία φαινόταν η ίδια χτυπημένη στο πρόσωπο από τον Θωμά, μετά από έναν καβγά που είχαν οι δυο τους.

Αφορμή για να χειροδικήσει ο Θωμά ήταν οι επαφές που διατηρούσε η μάρτυρας με τους αδελφούς Ντορζή. Οι τρεις τους γνωρίζονταν μέσω facebook και ποτέ, όπως κατέθεσε η γυναίκα, δεν είχαν συναντηθεί από κοντά. Ο Θωμά έμαθε για την αποστολή της φωτογραφίας, από τους αδελφούς, από τους οποίους ζήτησε τον λόγο, κάτι το οποίο αποκάλυψε και στην ίδια.

Ξέσπασαν οι γονείς Ντορζή

Τη διαδικασία παρακολούθησαν οι συγγενείς και η οικογένεια Ντορζή. Ντυμένοι στα μαύρα οι γονείς των αδικοχαμένων Κωνσταντίνου και Παράσχου άκουγαν με κομμένη την ανάσα τα όσα ανέφερε η μάρτυρας. Αφορμή για να ξεσπάσει πρώτη η μάνα των αδικοχαμένων αδελφών, ήταν η αναφορά της μάρτυρος για χρήση ναρκωτικών από τον ένα αδελφό Ντορζή. «Ο γιος μου δεν έκανε χρήση… ήταν καθαρός», αναφώνησε με τρεμάμενη φωνή η μάνα.

Ο πατέρας των δυο ξέσπασε κατά τη διακοπή της διαδικασίας όπου φωνάζοντας έκανε λόγο εν μέσω άλλων για απονομή δικαιοσύνης. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν έμειναν πολλές μέρες..».

Η διαδικασία διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 20 Οκτωβρίου στις 09.00 με την αντεξέταση των τριών μαρτύρων που κατέθεσαν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα