Τρεις Κύπριοι διεκδικούν τη νίκη σε Διαγωνισμό Βίντεο της ΕΕ

Ο Αντρέας Πολυδώρου, ο Γιώργος Γεωργίου και ο Κυριάκος Γεωργίου είναι τρία νέα παιδιά, απόφοιτοι του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ και διεκδικούν τη νίκη στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Η Ευρώπη σε Αρμονία».

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, σε συνεργασία με την Λετονική Προεδρία του Συμβουλίου

της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες παραγωγούς βίντεο, χορωδίες και συγκροτήματα τραγουδιστών από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.

Ο Ανδρέας, ο Γιώργος και ο Κυριάκος έφτιαξαν με έμπνευση, ταλέντο και πολλή δουλειά ένα υπέροχο βίντεο το οποίο διεκδικεί την νίκη στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Σημειώνεται ότι είναι η μοναδική συμμετοχή από Κύπρο και Ελλάδα ανάμεσα στις 40 συμμετοχές από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ!

Η ψηφοφορία γίνεται διαδικτυακά και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου. Τα δέκα βίντεο με τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην τελευταία δεκάδα και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή θα αναδείξει του νικητές.

Για να βοηθήσετε την κυπριακή συμμετοχή και να διεκδικήσετε ταυτόχρονα ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Ρίγα της Λετονίας, ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

1. Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ

2. Μπείτε στο email σας και πατήστε στον σύνδεσμο

3. Κάντε confirm το email σας

Αν επιθυμείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές κάνετε κλικ εδώ

Υπέροχα στιγμιότυπα από την κυπριακή συμμετοχή:

Follow @KonstantinaNeo !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Keywords
Τυχαία Θέματα