Επέστρεψε και τον έστειλε στην Κορυφή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Eπέστρεψε ο Γκαστόν Σανγκοί και έστειλε τον Απόλλωνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ του Αργεντίνου άσου στο 57 ήταν αρκετό για τους «κυανόλευκους» να πάρουν τη νίκη επι της ΑΕΚ με 1-0 μέσα στο Τσίρειο στάδιο.

Με συνδυασμό τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ (1-1 με την Ομόνοια) ανέβηκε ξανά στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με 51 έναντι 50 των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Απόλλων μπορεί να μην

πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνιση όμως είχε την ουσία και πανηγύρισε στο τέλος μια πολύ σπουδαία νίκη ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛΑΕΚ από την άλλη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους και κατάφερε να περιορίσει τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα . Με το γκολ του Σανγκοί άνοιξε το παιχνίδι , η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της να ισοφαρίσει όμως δεν κατάφερε. Το γκολ του Σανγκοί ήταν αυτό που έκρινε τελικά τον αγώνα , που βρήκε ξανά τον Απόλλωνα στην κορυφή και στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Στυλιανού, Ν. Λόπες, Ουόν, Μερκής, Χαμντανί, Στογιάνοβιτς (68'Ρόσα), Μεριέμ (71'Γκουγιόν), Σανγκόι (63'Χ. Λόπες), Παπουλής, ΓκιέAEK: Τόνιο, Μουρίγιο, Καταλά, Ορτίθ, Χαραλάμπους (65Έγγλέζου), Σκοπελίτης (82' Παύλου), Λαρένα, Μπόλιεβιτς, Μοντέιρο, Βάντερ (66'Βάντερ), Μυτίδης.ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουόν, Μερκής - Καταλά, Σκοπελίτης, Βάντερ.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ντέρμπι Απόλλων - ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα