Τρείς αναμετρήσεις αύριο για τη 15η αγωνιστική

Με τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming θα μεταδοθεί ο αγώνας μεταξύ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και της Πετρολίνα ΑΕΚ.

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πετρολίνα ΑΕΚ (Σάββατο

11 Φεβρουαρίου – 17:00 – Live Streaming)

Στο Αυγόρου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «βυσσινί» φέτος αποτελούν την έκπληξη του Πρωταθλήματος, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς (6 νίκες-8 ήττες) και βρίσκονται στην 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΑΠΟΕΛ. Με τις θετικές εμφανίσεις που έχει δείξει φέτος η Ένωση, είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσει την έκπληξη και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Λαρνακείς. Από την άλλη, η Πετρολίνα ΑΕΚ, που είναι στη 2η θέση με 24 βαθμούς (10 νίκες-4 ήττες), αποτελεί το φαβορί για τη νίκη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί με live streaming μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sprots TV.

Απόλλωνας – Κεραυνός (Σάββατο 11 Φεβρουαρίου – 17:00)

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κεραυνός θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν τις διαφορές τους από τη 2η θέση, σε ένα παιχνίδι που φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ (Σάββατο 11 Φεβρουαρίου – 19:00)

Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την ΕΘΑ, στο τρίτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς (7 νίκες-7 ήττες), ενώ η ΕΘΑ είναι στην 5η θέση με 17 βαθμούς (3 νίκες-11 ήττες). Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί το φαβορί για το θετικό αποτέλεσμα, θέλοντας να αυξήσει τις διαφορές από την 4η θέση. Η ΕΘΑ αναμένεται να κυνηγήσει την έκπληξη, με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι υπέρ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα