Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ευεργητικό τσάι Μatcha

Μια νέα εναλλακτική λύση για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει την καφεΐνη και να χάσει κιλά, αποτελεί το πράσινο τσάι Matcha.

Τι είναι το τσάι Matcha;

Είναι ένα Premium πράσινο τσάι σε σκόνη από την Ιαπωνία. Ενώ όλα τα υπόλοιπα πράσινα τσάι καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο, το matcha υπάρχει μόνο στην Ιαπωνία.

Είναι η καρδιά του ιαπωνικού τρόπου για τσάι και γιορτάζεται στην παραδοσιακή ιαπωνική τελετή του τσαγιού για εκατοντάδες χρόνια.

Ποια τα οφέλη:

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικάΕνισχύει τον μεταβολισμό και το κάψιμο θερμίδωνΑποτελεσματική και φυσική αποτοξίνωσηΗρεμεί το πνεύμα και χαλαρώνει το σώμαΠλούσιο σε ίνες, χλωροφύλλη και βιταμίνεςΒελτιώνει τη διάθεση και βοηθάει τη συγκέντρωσηΠαρέχει βιταμίνη C, σελήνιο, χρώμιο και μαγνήσιοΠρολαμβάνει τις αρρώστιεςΜειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμαΜια κούπα από αυτό το τσάι, έχει τη θρεπτική αξία όσον 10 κανονικού πράσινου τσαγιού.

Το τσάι που πίνουν οι διάσημοι στο Hollywood

Το τσάι Matcha, έχει γίνει κυριολεκτικά η μανία των διάσημων του Hollywood. Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα που πίνουν το εν λόγω τσάι είναι η Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo, Kylie Jenner, Sandra Bullock και Ashley Olsen.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω τσάι, μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το e-shop, EvZin Bio. Με κάθε παραγγελία από την EvZin Bio, ένα μικρό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα