Τρέχουν για να κλείσουν το ρόστερ

ΕΡΜΗΣ
Ο Ερμής έχει μπροστά του κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις προσθήκες που υπολείπονται για τη συμπλήρωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Παρασκευάς Χριστού, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις θέσεις που απομένουν. Τη δεδομένη στιγμή ο Ερμής ψάχνει για τέσσερεις ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και να υπολογίζονται σαν

βασικοί από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ομάδας ο Ερμής ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αμυντικό χαφ και δυο επιθετικούς. Μάλιστα το βάρος για ενίσχυση πέφτει στην απόκτηση των επιθετικών που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και να έχουν το εύκολο γκολ. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις μετεγγραφές πριν ο χρόνος αρχίσει να πιέζει, χωρίς όμως να προχωρούν σε βιαστικές κινήσεις.

Ανακοινώνει δεξιό μπακ
Με χθεσινή ανακοίνωσή του, η διοίκηση του Ερμή ενημέρωνε πως «Διοίκηση, προπονητής και Τιμ Μάνατζερ βρίσκονται πολύ κοντά στην περίπτωση ποδοσφαιριστή δεξιού μπακ, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί εντός ημέρας». Μέχρι χθες βράδυ δεν είχε προκύψει πάντως ανακοίνωση απόκτησης του εν λόγω ποδοσφαιριστή, κάτι που πολύ πιθανόν να γίνει εντός της σημερινής ημέρας.

Προς αναβολή η πρεμιέρα
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου μάλλον θα πάρει μικρή παράταση για τον Ερμή. Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σημαντικούς αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ (18 και 26 Αυγούστου) και θέλει να επικεντρωθεί σε αυτούς. Έτσι ζήτησε να πάρει αναβολή η πρώτη αγωνιστική και έτσι ο αγώνας αναμένεται να μετακινηθεί. Μάλιστα ο Ερμής έδωσε το «ok» στον ΑΠΟΕΛ και πλέον αναμένεται η επίσημη ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα