Μοιραία πτώση απο 400μ για 30χρονη στις γαλλικές Άλπεις

Άδοξο τέλος είχαν οι διακοπές Κύπριας γυναίκας στις γαλλικές Άλπεις.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα της άτυχης γυναίκας ενώ έκανε ορειβασία.Το SigmaLive επικοινώνησε με το Υπουργείο Εξωτερικών το οποίο επιβεβαίωσε το τραγικό ατύχημα.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι, στο παρόν στάδιο οι γαλλικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες και εντός των επόμενων 24ωρων θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σωρού της άτυχης γυναίκας.

H πλαγιά όπου

έγινε το δυστύχημα

Τι λένε τα γαλλικά μέσα για τον αδόκητο χαμό της 30χρονης

Όπως αναφέρουν από χθες αργά το απόγευμα γαλλικά ειδησεογραφικά, η γυναίκα ήταν 30 ετών και ήταν έμπειρη ορειβάτης. Μαζί της βρισκόταν και δεύτερη κοπέλα, επίσης ορειβάτης σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με την 30χρονη στις Άλπεις βρισκόταν και δεύτερη κοπέλα, η οποία ωστόσο είναι καλά στην υγεία της.

Η μοιραία πτώση έγινε στο Chamonix (Haute-Savoie) ενώ η 30χρονη κοπέλα πραγματοποιούσε αναρρίχηση του Twin Brevent, από ύψος 400 μέτρων.

Συγκλονίζει η λεπτομέρεια που μεταδίδουν τα γαλλικά ειδησεογραφικά, ότι σχεδόν την ίδια ώρα σημειώθηκε και δεύτερο δυστύχημα στην ίδια περιοχή, με θύμα 72χρονο άνδρα ο οποίος έπεσε από ύψος 50 μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα