Τους άξιζε και ήταν θέμα χρόνου

Το χθεσινό παιχνίδι στο Τσίρειο μπορεί να ήταν αδιάφορο, αλλά ήταν μια τεράστια ευκαιρία για νεαρούς ποδοσφαιριστές να εκπληρώσουν ένα από τα όνειρα τους. Φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας και έδειξαν ότι διψούν για ποδόσφαιρο.


Ευάγγελος Γεωργίου, Γιάννης Γερολέμου, Σωτήρης Βασιλείου από την ΑΕΛ και Απόλλωνας Βασιλείου, Αντρέας Φραγκέσκου, Σωτήρης Φιακάς, Δημοσθένης Χατζάρας, Χρήστος Χαραλάμπους (και Ανδρέας Κατσαντώνης που έπαιξε για δεύτερη φορά και πρώτη στο αρχικό σχήμα) από την Ομόνοια έκαναν ντεμπούτο

με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί, καθώς υπάρχουν άλλοι τόσοι στη δεύτερη ομάδα που περιμένουν την ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και στα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας. Σίγουρα αν γράψουμε κάποια ονόματα θα αδικήσουμε κάποιους άλλους. Είναι πάρα πολλοί νεαροί που διψούν για ποδόσφαιρο και το αποδεικνύουν στους αγώνες με την u21.

Ας επικεντρωθούμε όμως σε δυο ποδοσφαιριστές που έγραψαν χθες ιστορία. Γιάννης Γερολέμου και Ανδρέας Κατσαντώνης σκόραραν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θα είναι κάτι που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή. Άλλωστε το πρώτο γκολ σε πρώτη κατηγορία δεν μπορεί κανείς ποδοσφαιριστής να το ξεχάσει.

Δυο 17άρηδες λοιπόν σκόραραν στο ΑΕΛ-Ομόνοια και απέδειξαν ότι τα επιτεύγματα τους μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρέας Κατσαντώνης κατέκτησε πέρσι το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το πρωτάθλημα Παίδων, ενώ φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων με 13 γκολ (και 3ος στη γενική κατάταξη).

Ο Γιάννης Γερολέμου (αγωνίστηκε και πέρσι με την πρώτη ομάδα) κατέκτησε φέτος το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το πρωτάθλημα Παίδων και στην πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΛ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα με πανέμορφο τρόπο. Ο 17χρονος μέσος της ΑΕΛ είναι βασικό μέλος της u21 και μάλιστα πριν λίγες μέρες πέρασε από δοκιμαστικά στην Μπενφίκα.

Κατσαντώνης και Γερολέμου αποδεικνύουν λοιπόν ότι τα βραβεία τους δεν είναι καθόλου τυχαία. Σκόραραν το… παρθενικό τους γκολ και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στα πρώτα λεπτά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα