Τούρκοι αρθρογράφοι μετρούν την «αγάπη της Τουρκίας για την Παλαιστίνη!»

Επικριτικός απέναντι στην τουρκική ‘συμπάθεια’ για την Παλαιστίνη ο αρθρογράφος Μουράτ Σαμπουντζού της αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Σοζτζού γράφει:

«Ας δούμε τη χώρα που ονομάζουμε Παλαιστίνη κάτω από έναν μεγεθυντικό φακό. Ας δούμε πρώτα τη σημαία της. Οι τρεις κάθετες λωρίδες στη σημαία της συμβολίζουν τα χαλιφάτα των Αββασιδών, των Ουμαγιάδων και των Φατιμιδών... Το κόκκινο τρίγωνο είναι το σύμβολο της εξέγερσης των Αράβων κατά των Τούρκων και της αιματοχυσίας. Είναι ανοιχτά τουρκοφοβικοί... Αναγνώρισε με μεγάλη προθυμία τη λεγόμενη γενοκτονία των Αρμενίων.

Καταδίκασε την επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία για την εξάλειψη της τρομοκρατικής απειλής... Όχι μόνο αντιτάχθηκε στη συμφωνία μας με τη Λιβύη, αλλά συμμετείχε και στο άλλο μέτωπο. 

Δεν έχει ψηφίσει ούτε μία φορά υπέρ μας στα Ηνωμένα Έθνη. 

Υπέγραψε συμφωνία με την ελληνοκυπριακή διοίκηση και την Ελλάδα για το φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι προσφέραμε εταιρική σχέση. 

Ακόμα και οι Σαουδάραβες δεν ενδιαφέρθηκαν... Αλήθεια, ποια είναι αυτή η αγάπη για την Παλαιστίνη στη χώρα μας; Δεν μας έχουν μείνει άλλες ανησυχίες;», γράφει ο Τούρκος αρθρογράφος. 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα