Τόσα θα παίρνει την εβδομάδα ο Σάντσες στη Γιουνάιτεντ!

Μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» τις επόμενες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές με τους «κόκκινους διαβόλους» και έως το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σάντσες θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην premier league,

καθώς θα λαμβάνει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα (!), ενώ η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα καταβάλει 34 εκατ. στην Αρσεναλ για τα δικαιώματά του, ενώ άλλα 11 εκατ. ευρώ θα πάνε στις τσέπες του ατζέντη του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Επίσης, η διοίκηση της Μάντσεστερ θα προσφέρει 22 εκατ. ευρώ στον 29χρονο σταρ, ως πριμ υπογραφής.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Σάντσες δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και έτσι είναι από τώρα ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει για συνεργασία, με έναρξη το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην περίπτωση που η Αρσεναλ θελήσει να τον κρατήσει ως το τέλος της σεζόν, τότε ο Σάντσες θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι. Για τον Χιλιανό είχαν ενδιαφερθεί Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, αλλά η Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα