Επεισόδια και προπηλακισμοί έξω απ’ την Αφρίκα (Vid / Pics)

Επεισόδια και προπηλακισμοί σημειώθηκαν έξω απ’ τα γραφεία της εφημερίδας Αφρίκα. Παράνομες οργανώσεις στο ψευδοκράτος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Ερντογάν, το οποίο τους προέτρεπε να συγκεντρωθούν όλοι κάτω απ’ τα γραφεία της εφημερίδας στις 09:30 για να διαμαρτυρηθούν κατά της "ξεφτιλισμένης", όπως τη χαρακτηρίζει, εφημερίδα των κατεχομένων.

Πρόσωπα κατάφεραν να εισβάλουν μέσα στα γραφεία της «Αφρίκα», ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες των τ/κ ΜΜΕ, αφαιρέθηκε η ταμπέλα της εφημερίδας έξω από τα γραφεία.

Λάβρος

εμφανίζεται ο δημοσιογράφος και εκδότης της τ/κ εφημερίδας Αφρίκα Σενέρ Λεβέντ κατά του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ερντογάν χαρακτήρισε την εφημερίδα ως «ξεφτιλισμένη εφημερίδα», που έβαλε τίτλο ότι ο τουρκικός στρατός εισέβαλε και στη Συρία μετά την Κύπρο. Τι ανηθικότητα είναι αυτή, τι αισχρότητα. Τα αδέλφια μου από τη βόρεια Κύπρο πρέπει να δώσουν την απάντηση που πρέπει».

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Αφρίκα, έχοντας τον Τούρκο Πρόεδρο στο πρωτοσέλιδο, αναφέρει: «Την αποκαλείς κατάκτηση, το αποκαλούμε κατοχή! Το ονομάζετε πόλεμο, το λέμε ειρήνη! Θέλετε να επικροτήσετε την αιματοχυσία; Μην περιμένετε τίποτα! Η κουλτούρα η δική σας, του λιντσαρίσματος, δεν θα περάσει στη δική μας, την κυπριακή».

Ερντογάν: Χυδαία η «Αφρίκα» για τον τίτλο της για το Αφρίν

Αίσθηση, εξάλλου, προκαλεί η σημερινή στήλη του Σενέρ Λεβέντ στην εφημερίδα Πολίτης, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά, «την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο, συνεχίζουν να έρχονται βροχή οι απειλές. Και τι δεν λένε. Θα μας κρεμάσουν, θα μας σφάξουν, θα μας γδάρουν!».
Αλλού γράφει ότι κάτω απ’ τα γραφεία της εφημερίδας, έξω απ’ το κτίριο, υπήρχαν ένστολοι, οι οποίοι αποχώρησαν μόλις έδυσε ο ήλιος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που η εφημερίδα γίνεται στόχος, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, η εφημερίδα έβαλε ένα σκίτσο με τον Ερντογάν.

Το σκίτσο έφερε μια φωτογραφία του Τούρκου Πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν να είναι κάτω από ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα ανδρός, το οποίο τού ουρεί στο κεφάλι, με φόντο μια ελληνική σημαία.

Δείτε το σχετικό Video στο πάνω μέρος της είδησης.

Προπηλακισμοί σε Αφρίκα/Λεβέντ -Ιδού η φωτό που άναψε φωτιές

Keywords
Τυχαία Θέματα