Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κύπρο

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και κυρίως αρχικά αναµένεται

να σηµειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε ηλιοφάνεια ενώ στα νότια και ανατολικά αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα