Το τρίτο ημίχρονο στο Τσίρειο

Τους λόγους που αγωνίστηκε ο νεαρός Ευάγγελος Γεωργίου ανέφερε στη διάσκεψη Τύπου ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την εμφάνιση και τόνισε ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα.

Ο Νίκος Ανδρέου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Δόξας και υπογράμμισε ότι ο αγώνας με τον Οθέλλο

την επόμενη αγωνιστική είναι τελικός.

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Ο Ευάγγελος Γεωργίου αγωνίστηκε διότι ο Φεγκρούς είχε τραυματισμό πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ο Ρομέρο είχε ατύχημα στο δάκτυλο του και δεν προπονήθηκε καν. Η εμφάνιση δεν δικαιολογείται. Σαν προπονητής είδα αρκετά πράγματα και θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα»

Νίκος Ανδρέου: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών από τη μέρα που ήρθα όπου παίζουμε επιθετικά και φτιάχνουμε ευκαιρίες. Στην αρχή δεν μας έβγαινε αυτό. Τώρα μας βγαίνει. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεν δεχόμαστε γκολ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν παρασυρόμαστε και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που είναι τελικός για μας κόντρα στον Οθέλλο. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ έχει μια άμυνα που ανεβαίνει ψηλά, έτσι πιέσαμε και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Το πετύχαμε και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα