Το τρίτο ημίχρονο στο Μακάρειο

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Νέας Σαλαμίνας.

Σάββας Πουρσαϊτίδης

"Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα λεπτά. Ήμασταν κυρίαρχοι όμως στην τελική πάσα υστερήσαμε και δεν προηγηθήκαμε. Μετά σταματήσαμε να παίζουμε καλά και κάναμε εύκολα φάουλ. Ξέραμε τον τρόπο που θα αμυνόταν ο αντίπαλος και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες. Χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός

να προηγηθεί νωρίτερα. Ο δρόμος είναι μεγάλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Μετά την ισοφάριση βάλαμε πίεση και για δεύτερο γκολ. Δεν έχουμε χρόνο για να κλαίμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να επανέλθουμε σε νίκες. Θέλω να δώσω κουράγιο στο φίλο μου τον Χρύση"

Χρύσης Μιχαήλ

Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Είχαμε πίεση, όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στις αντεπιθέσεις μας είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε την ισοφάριση. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα, έχοντας το πιο μικρό ρόστερ της κατηγορίας αλλά και τραυματισμούς. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Εύχομαι στη Νέα Σαλαμίνα και τον Σάββα καλή συνέχεια. Είμαι σίγουρος θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Είναι ομάδα που έχει κόσμο, έχει ρόστερ και μπορεί για πιο ψηλά."

Keywords
Τυχαία Θέματα