Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ

Στο τέλος του οδεύει το σίριαλ της μετεγγραφής ή όχι του Κωνσταντίνου Λαΐφη στην Αούστρια Βιένης. Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις της Ανόρθωσης με την αυστριακή ομάδα, οι επαφές των δύο πλευρών έφτασαν σε κομβικό σημείο. Η Αούστρια απάντησε αρνητικά στην αντιπρόταση της «Κυρίας» και έδωσε τελεσίγραφο στην κυπριακή ομάδα ν’ απαντήσει εντός 24 ωρών.

Συγκεκριμένα, η Ανόρθωση μέσω αντιπρότασής της αξίωνε 500 χιλιάδες ευρώ και ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του Κωνσταντίνου Λαΐφη. Η εν λόγω πρόταση

απορρίφθηκε από την ομάδα της Βιένης, η οποία διεμήνυσε στη διοίκηση της «Κυρίας» πως δεν θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά. Παράλληλα, οι Αυστριακοί έδωσαν προθεσμία 24 ωρών (εκπνέει σήμερα) στους ιθύνοντες της Ανόρθωσης να απαντήσουν οριστικά στην τελευταία πρόταση που τους κατέθεσαν και ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης.

Αν η απάντηση της Ανόρθωσης είναι και πάλι αρνητική, η Αούστρια θα αποσύρει οριστικά και αμετάκλητα το ενδιαφέρον της για τον διεθνή Κύπριο αμυντικό και θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Λαΐφη είναι 600 χιλιάδες ευρώ.
Σε χθεσινές δηλώσεις στο «Ράδιο Πρώτο», ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου κατέστησε σαφές πως: «Μπορεί η ομάδα να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως τα περιουσιακά στοιχεία της δεν θα βγουν στο ξεπούλημα».

Εμπλέκει Ομόνοια ο Μαϊσουράτζε
Την απάντηση του Ιράκλι Μαϊσουράτζε στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε αναμένει η διοίκηση της Ανόρθωσης, την ώρα που ο Γεωργιανός μέσος, σε δηλώσεις του σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του, εμπλέκει την Ομόνοια, λέγοντας πως οι «πράσινοι» εξέφρασαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ακόμη δεν πήρα την τελική μου απόφαση. Χρειάζομαι ακόμη λίγο χρόνο. Η Ανόρθωση μού πρόσφερε νέο συμβόλαιο και το σκέφτομαι. Την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ομόνοια. Θα το σκεφτώ ακόμα λίγο και θα λάβω την τελική μου απόφαση».

Έχουν πολύ δρόμο…
Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, οι καθ' ύλην αρμόδιοι Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε έχουν αρκετό δρόμο να διανύσουν μέχρι τη συμπλήρωση του ρόστερ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η ομάδα της Αμμοχώστου οδηγείται σε πλήρη ανανέωση και μέχρι σήμερα υλοποίησε μόλις μία μετεγγραφή, αυτήν του Σάβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, αλλά αναμένει το «πράσινο» φως από τη διοίκηση για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα