Mένει οριστικά ο Αγκάνοβιτς

Στο κεφάλαιο Αγκάνοβιτς στην ΑΕΛ όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος της Στεάουα τα γύρισε για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, και αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει κανονικά στην ΑΕΛ. Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που η ΑΕΛ ήθελε χρήματα για να παραχωρήσει τον Αγκάνοβιτς, και φυσικά επ' ουδενί λόγω να τον αφήσει ελεύθερο,

ο κ. Μπεκάλι θα έκανε πίσω και η μετεγγραφή που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα δεν θα είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του. Ο Αγκάνοβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει στην ΑΕΛ, αφού ο κ. Χριστοδούλου τού έδειξε ότι τον υπολογίζει πολύ.

Χθες κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες όσον αφορά τον Μάριο Ηλία και τη μετεγγραφή του στην ΑΕΛ από τον Εθνικό. Από πλευράς λεμεσιανής ομάδας δεν θέλησαν να τοποθετηθούν και να πουν κάτι για το θέμα. Λογικά τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή το όλο ζήτημα είναι διαδικαστικό και απλώς ο Εθνικός θέλει να εξασφαλιστεί για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού. Πάντως ο νεαρός Ηλία ζει ήδη το νέο του περιβάλλον και μετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της νέας του ομάδας, και δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες
Στα υπόλοιπα μετεγγραφικά θέματα της ΑΕΛ δεν υπήρξε χθες κάτι νεότερο ούτε κάποια νέα ανακοίνωση. Είναι δεδομένο ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του προσπαθούν να εντοπίσουν τους καταλληλότερους ποδοσφαιριστές μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται ότι ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει στην απόκτηση τερματοφύλακα. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικός είναι ο τερματοφύλακας στην ομάδα που δημιουργεί, για αυτό και το ψάχνει όσο καλύτερα μπορεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για τη θέση του τερματοφύλακα έχουν κυκλοφορήσει τα περισσότερα ονόματα για την ΑΕΛ και σχεδόν όλα έχουν επιβεβαιωθεί ότι απασχόλησαν ή απασχολούν τον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας. Ο κ. Χριστοδούλου δεν θα βιαστεί καθόλου και θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να καταλήξει στον καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα