Το συγκλονιστικό γράμμα για τον Τσέζαρε Μαλντίνι

Την ημέρα που η ποδοσφαιρική Ιταλία αποχαιρέτησε τον Τσέζαρε Μαλντίνι, ο γιος του Πάολο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης διαβάζοντας μία επιστολή της οικογένειας για την θρυλική μορφή του calcio.

Η Τρίτη ήταν μία ιδιαίτερα στενάχωρη ημέρα για τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους καθώς τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Τσέζαρε Μαλντίνι που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή στα 84 του χρόνια, με χιλιάδες άτομα από το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει

τα δάκρυά του μιλώντας μπροστά στις κάμερες για την σημαία της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας ενώ ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν και ο τρόπος που αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους τα έξι παιδιά του, μέσω μίας επιστολής που διαβάστηκε από τον Πάολο Μαλντίνι.

"Δεν μας μένει κάτι άλλο από το να σε ευχαριστήσουμε για το μοναδικό και υπέροχο ταξίδι που κάναμε μαζί και που θα μας επαναφέρει το χαμόγελο κάθε φορά που θα σε σκεφτόμαστε.

Ημασταν κοντά κάθε στιγμή ξέροντας ότι θα έφευγες. Όταν μας άφησες συνέβη κάτι το εκπληκτικό, μας πλημμύρισαν μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό σου, μηνύματα όχι κοινότοπα αλλά συγκινητικά.

Σε καθένα από αυτά τα πρόσωπα χάρισες λίγο από τον εαυτό σου. Ευχαριστούμε μπαμπά...", ήταν η επιστολή που εκφώνησε ο Πάολο Μαλντίνι εκ μέρους της οικογένειας του Τσέζαρε Μαλντίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα