Το συγκινητικό μήνυμα του Παπαμιχαήλ για την Αλίκη

Αφήνοντας λίγα λουλούδια στον τάφο της και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, τίμησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τα 19 χρόνια από το θάνατο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης και η σύντροφός του, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, πήγαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, έχοντας μαζί τον καλό τους φίλο Νίκο Βασιλάκη.

Στη συνέχεια, ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού «ανέβασε» φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook

και έγραψε ««19 χρόνια χωρίς εκείνη. Όμως για μένα δεν 'έφυγε' . Είναι δίπλα μου, κάθε στιγμή. Και το πιο όμορφο είναι ότι συνεχίζει να μας δίνει αισιοδοξία , αγάπη, και να μεγαλώνει νέες γενιές. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της. Δεν την ξέχασε κανείς, και τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί της. Αλίκη , μάνα , σε ευχαριστώ για ότι πρόσφερες, και συνεχίζεις να προσφέρεις , και θα είσαι ανάμεσα μας για πάντα. Σ' αγαπώ...».



Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996, σε νοσοκομείο της Αθήνας, από καρκίνο, τον οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει και σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Η κηδεία της έγινε μετά από διήμερο λαϊκό προσκύνημα, δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα