Το στυλ του, χαρακτηριστικό.

Γρήγορες εναλλαγές τραγουδιών, ψαγμένα κομμάτια, σαφή αίσθηση του τι χρειάζεται το κοινό για να μπει σε mood, ακόμη και το πιο δύσκολο crowd, εκτοξεύοντας τα decibels της διάθεσης στον ουρανό. "Είναι για μένα ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στ' όνειρο. Να δείξω πως, άμα θες κάτι πολύ, μπορείς να το καταφέρεις, με υπομονή, πείσμα και μυαλό. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι local DJs δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές της ηλεκτρονικής σκηνής στο νησί.

Με το πρώτο series of parties θέλω να δείξω πως υπάρχουν πολλοί δρόμοι και βήματα μπροστά, που μπορεί κανείς να ακολουθήσει και εντόςτων συνόρων'", δηλώνει στο Time Out Cyprus.

Το 'Share the love' party tour του Andrew θα 'παίζει' μια φορά το μήνα, στο πολύ ανανεωμένο Zoo (ενώ πολύ σύντομα θα κάνει στάσεις και σε άλλες πόλεις), με το κάθε πάρτι να επιφυλάσσει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις και τον Andrew να έχει σε κάθε εμφάνιση και κάτι νέο στο τσεπάκι του, άλλον έναν άσο στο μανίκι του. Έτσι θα γίνεται το κάθε 'Share the love' διαφορετικό και η εμπειρία, once in a lifetime!

Keywords
Τυχαία Θέματα