Νίκη όπως το 1999 και το 1996

Η Εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην Κύπρο και αύριο το μεσημέρι αναχωρεί για το Ισραήλ καθώς το Σάββατο το βράδυ θα αγωνιστεί στην προ- τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2016.


Για την ομάδα υπάρχει ένα σενάριο. Νίκη ώστε να φτάσουμε στους 12 βαθμούς, το Ισραήλ να μείνει στους 13 και την τελευταία αγωνιστική που υποδεχόμαστε την Βοσνία και το Ισραήλ αγωνίζεται εκτός έδρας με το Βέλγιο να παιχθούν τα πάντα

για την 3η θέση που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για την τελική φάση.
Στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει 11 φορές το Ισραήλ. Έξι φορές στην Κύπρο και πέντε φορές αγωνισθήκαμε εκτός έδρας. Εκτός έδρας δεν έχουμε νικήσει ποτέ μετρώντας πέντε ήττες. Στην Κύπρο κερδίσαμε δυο φορές, δυο αγώνες έληξαν ισόπαλοι και σε δυο ηττηθήκαμε.

Τελευταία μας νίκη ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου 1999 με 3-2. Ήταν ο 189ος αγώνας της Εθνικής μας. Οι σκόρερ για την Εθνική μας σε εκείνο τον αγώνα ήταν οι Εγκωμίτης στο 28` και Σπόλιαριτς στο 53` και 86`.
Προπονητής της Εθνικής Ανδρών ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Η Εθνική μας αγωνίστηκε τότε με τους Παναγιώτου, Κώστα, Πίττα, Καϊαφας (80` Αριστοκλέους), Μ. Χαραλάμπους, Μελαναρκίτης, Εγκωμίτης, Σπόλιαριτς, Γκόγκιτς (71` Κωνσταντίνου), Παπαβασιλείου (65` Μ.Χριστοδούλου), Οκκάς.

Η πρώτη μας νίκη ήταν στις 10 Νοεμβρίου 1996 σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο στάδιο και έληξε 2-0 με σκόρερ των Γκόγκιτς στο 8` και 14`.
Προπονητής τότε ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Παναγιώτου, Αριστοκλέους, Πίττας, Ιωάννου (71` Μισσός), Γ. Χριστοδούλου, Σταύρου, Σάκης, Ιωάννου (58` Τιμοθέου), Γκόγκιτς, Μ.Χριστοδούλου, Κ.Αλεξάνδρου (78` Μαλέκκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα