Το ολότελα νέο Hyundai Tucson κερδίσει διακρίσεις!

Σε μια από τις πιο επίπονες διαδικασίες ελέγχου ασφάλειας, του IIHS (Insurance Institute for Highway Safety), το ολότελα νέο Hyundai Tucson απέσπασε την υψίστη διάκριση

TOP SAFETY PICK+. Αυτή είναι και η πρώτη διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai.

Σε μια σειρά από πέντε δοκιμασίες, τα αυτοκίνητα που διακρίνονται πρέπει να θαθμολογηθούν με αυστηρό ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο, ενώ πρέπει επίσης να διαθέτουν σύστημα πρόληψης πρόσθιας σύγκρουσης. “Το νέο, επανασχεδιασμένο

Tucson απέσπασε την υψίστη διάκριση”, δήλωσε ο David Zuby, Chief Research Officer του IHHS, “χάρη στο σύστημα πρόληψης μετωπικής σύγκρουσης”.

“Η αφοσίωση της Hyundai σε θέματα ασφάλειας των επιβατών είναι εμφανής σε όλα τα μοντέλα της. Αγωνιζόμαστε για ανάπτυξη τεχνολογιών που βοηθούν στο ν’ αποτρέπουμε συγκρούσεις γενικά, ιδιαίτερα μετωπικές”, συμπλήρωσε ο Mike O’ Brien, Αντιπρόεδρος Προγραμματισμού Παραγωγής της Hyundai Motor America.

Το Tucson διαθέτει μια σειρά από επιλογές προχωρημένων τεχνολογικών συστημάτων ασφαλείας καθώς και κατασκευή σκελετού από ατσάλι μεγάλης αντοχής για επιπρόσθετη ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης.

Το νέο Tucson έχει ήδη φτάσει στην Κύπρο και προσφέρεται σε ελκυστικά πακέτα όσον αφορά κινητήρα και εξοπλισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα