Το μυστικό του Μπεντόγια (video)

Για δεύτερο παιχνίδι του Απόλλωνα ο Μπεντόγια ανακηρύχθηκε από τον κόσμο της ομάδας MVP του αγώνα με την ΑΕΖ με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να μιλά στην κάμερα της ομάδας.

«Κατ’ αρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν. Δεν ξέρω αν αξίζω που είμαι εδώ ξανά, επειδή κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση, κερδίσαμε με 4-0, και όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα. Εγώ είμαι εδώ

αλλά στη θέση μου θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου πραγματικά το εκτιμώ και δεν ξέρω τι να πω. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και στα επόμενα παιχνίδια. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχεις καθαρό το μυαλό σου και να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτός του ποδοσφαίρου τότε είναι πιο εύκολο να προσφέρεις στο γήπεδο. Από την αρχή νιώθω πολύ καλά στην πόλη με τους συμπαίκτες μου και γενικά στην ομάδα και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω στο γήπεδο αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Για την ώρα κυλούν ομαλά, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή, ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη σεζόν, με πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε. Για εμάς είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς φιλάθλους καθώς είμαστε πιο δυνατοί όταν τους έχουμε μαζί μας. Στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια νιώθαμε πως παίζαμε εντός λόγω των πολλών φιλάθλων που είχαμε μαζί μας. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα παίζουμε για ακόμη μια φορά χωρίς τους οπαδούς μας αλλά πρέπει να δείξουμε στην έδρα μας στο γήπεδο μας ότι και εμείς είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. θα παλέψουμε για ακόμη μια φορά και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο θα κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα