Το μεσημεριανό στα Venue Café δεν είναι ποτέ το ίδιο!

Μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά και ψάχνετε για καλό ποιοτικό φαγητό και πολλαπλές επιλογές ή μυρωδάτο καφέ και σνακ; Ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες αποτελούν τα οκτώ Venue Café που βρίσκονται εντός των καταστημάτων Debenhams σε όλες τις πόλεις. Σε ένα διακριτικό και μοντέρνο περιβάλλον, μπορείτε να απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό που θυμίζει σπιτικό και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα, μυρωδάτο καφέ, σνακ, γλυκά και άλλα πολλά σε απόλυτα λογικές τιμές.

Στα

Venue Café δεν θα βαρεθείτε ποτέ αφού τo μεσημεριανό μενού ανανεώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει 14 συνολικά πιάτα, τόσο από την κυπριακή, όσο και από τη διεθνή κουζίνα. Σε κάθε κατάστημα προσφέρονται διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν ψάρια, κρεατικά, λαχανικά, μακαρόνια, ρύζι, πατάτες και όσπρια, ενώ το salad bar διαθέτει μεγάλη ποικιλία φρέσκων υλικών για να φτιάξετε τη σαλάτα σας όπως εσείς θέλετε. Παράλληλα, κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο πιάτο διατίθεται σε ειδική τιμή.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με φρέσκα και ποιοτικά υλικά που εγγυούνται μια υπέροχη γευστική εμπειρία, κάτω από τις οδηγίες και την επίβλεψη του σεφ Σταύρου Χρίστου, ο οποίος διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της γαστρονομίας στην Κύπρο.

Τα Venue Café λειτουργούν με τη διαδικασία του self service ενώ είναι πάντα στελεχωμένα με φιλικό και προσιτό προσωπικό το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των πελατών για να προτείνει συνδυασμούς και να ενημερώσει σχετικά με τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος του κάθε φαγητού.

Κάντε το επόμενο μεσημεριανό διάλειμμα πιο ευχάριστο και πιο ποιοτικό γευματίζοντας σε ένα από τα Venue Café στα καταστήματα Debenhams σε όλες τις πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα