Κωνσταντίνου: «Να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί»(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για τη νίκη επι της ΑΕΚ και έστειλε το μήνυμα ότι θα πρέπει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί αφού ακολουθεί το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ


Αναλυτικά:
« Ήταν μια μεγάλη βραδιά για μας , μετά τη νίκη επι της ΑΕΚ . Πιστέψαμε στην ομάδα και με την πάροδο του χρόνου

έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Σίγουρα η Σαλαμίνα βγάζει μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Η ομάδα και το σωματείο ξεκίνησε από μηδενική βάση. Με αργά και σταθερά βήματα το σωματείο μπήκε στο σωστό δρόμο. Το οικονομικό είναι διαχειρίσιμο, μετά την σκληρή δουλεία. Η Σαλαμίνα είναι κόσμος της και ελπίζουμε ότι θα έρθουν και άλλοι κοντά μας. Η δουλειά του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή φάνηκε. Ήρθαν ποδοσφαιριστές με ποιότητα ειδικά στην επιθετική γραμμή. Αυτό είναι άλλωστε το μεγάλο μας όπλο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας.
Με ΑΠΟΕΛ: Έρχεται παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει συνεχώς. Πρέπει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και να επικεντρωθούμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα