Το μενού στο επίσημο δείπνο και τα παραλειπόμενα (pics)

Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων παραβρέθηκε χθες βράδυ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η ελληνική κυβέρνηση προς τιμήν του Τούρκου Πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδουν τα ελλαδικά ειδησεογραφικά, το επίσημο δείπνο περιλάμβανε γαρίδες με εσπεριδοειδή, χόρτα με σελινόριζα, φιλέτο σφυρίδα γαρνιρισμένο με λαχανικά ατμού, φρούτα εποχής και καφέ.

Τι έπαιξε η ελλ. φιλαρμονική και περασε απαρατήρητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δείπνο, εξάλλου, υπήρχε και μουσικό διάλειμμα από την παιδική ορχήστρα του ωδείου Κόνταλυ, με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζηδάκη.

«Πηγαδάκι»

για αρκετή ώρα είχαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο οποίο συμμετείχε για λίγα λεπτά και ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Διπλωμάτες, αλλά και εκπρόσωποι επιχειρηματιών -όπως ο Κωνσταντίνος Μιχαλος απο το ΕΒΕΑ και ο κ. Φέσσας από τον ΣΕΒ και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή, έσπευσαν να χαιρετίσουν. Λίγα λεπτά αργότερα εισήλθε και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγο του, τους οποίους υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα