Το καταλάβατε; Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει στο WEMBLEY!!! (pics)

Έπαιξε στο «Μπερναμπέου», στο «Καμπ Νόου», στην "Άμστερνταμ Αρένα" και σε άλλα πολλά μεγάλα και ιστορικά γήπεδα ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν δύο νέες μοναδικές εμπειρίες από την συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αναφερόμαστε φυσικά στις έδρες των Ντόρτμουντ, αλλά πολύ περισσότερο της Τότεναμ. Η οποία λόγω της κατασκευής του «white hart lane» χρησιμοποιεί ως έδρα της το επιβλητικό Wembley.

Ένα γήπεδο το οποίο φιλοξενεί τους αγώνες της Εθνικής Αγγλίας, αλλά και τους τελικούς κυπέλλου της χώρας.

Πρόκειται για γήπεδο στολίδι που διαθέτει όλες τις ανέσεις ενώ στους εσωτερικούς χώρους διοργνανώνονται ανελλιπώς διάφορα event.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά και οι χιλιάδες φίλοι του που θα ζήσουν μοναδική εμπειρία στις 6 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που θα πέσει η αυλαία των ομίλων της διοργάνωσης.

Το γήπεδο είναι 90 χιλιάδων θέσεων, είναι το μεγαλύτερο στην Αγγλία και 2ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Εκεί λίγες ομάδες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι μια αυτές!!!

Είναι ενδεικτικό ότι η σουίτα κοστίζει -η πιο φτηνή- περισσότερα από 40 χιλιάδες ευρώ!!!

Αξίζει να σημειωθεί το πολυτελέστατο Wembley εχει άλλη μια ιδιαίτερη παγκόσμια πρωτιά: Με τις 2618 τουαλέτες που διαθέτει βρίσκεται στην κορυφή όλων τω γηπέδων.

Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα