Το app που φροντίζει για την τροφή των κατοικιδίων σας

Petnet. Μία συσκευή η οποία συνδέεται στο Διαδίκτυο και προμηθεύει με τροφή τα κατοικίδια όταν οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονται να τα αφήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα μόνα τους στο σπίτι.

Το Petnet επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ορίζουν μέσω εφαρμογής στο κινητό τους τηλέφωνο πότε να απελευθερώνεται η τροφή από το ειδικό δοχείο και να καταλήγει στο πιάτο του κατοικίδιου.

Τι γίνεται όταν «πέφτουν» οι σέρβερς της εταιρείας; Πολύ απλά τα κατοικίδια μένουν νηστικά. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων, οι οποίοι είχαν μεριμνήσει και είχαν αγοράσει τη συσκευή

προκειμένου τα αγαπημένα τους ζωάκια να σιτίζονται κατά την απουσία τους.

Ο 'Ανταμ Σάιμον, αναλυτής της εταιρείας ερευνών Context δήλωσε στο βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ότι είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες να έχουν και ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που προκύψει ένα τέτοιου είδους πρόβλημα. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο εξαρτώνται από έξυπνες συσκευές, γεγονός όμως που θα μπορούσε να αποβεί μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε. «Στην προκειμένη περίπτωση, το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν το κατοικίδιό σας να μείνει νηστικό».

Η Petnet σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι τα συστήματά της είναι και πάλι online, παρόλο που προηγουμένως είχε ενημερώσει τους πελάτες της ότι «αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες με τις υπηρεσίες τρίτων».

«Διερευνούμε το πρόβλημα και θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε ορισμένα προγραμματισμένα ταΐσματα. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι θα παράσχετε τροφή στα κατοικίδια σας έως ότου λύσουμε το πρόβλημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Πηγή - ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα