Το "σήκωσε" η Ρεάλ στα πέναλτι (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 10-9 της Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το International Champios Cup που διεξήχθη στα γήπεδα της Κίνας. 0-0 η κανονική διάρκεια. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Η Ρεάλ με τη Μίλαν διασταύρωσαν τα ξίφη τους με έπαθλο το International Champions Cup που διεξήχθη στα γήπεδα της Κίνας. Οι "ροσονέρι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κέιλορ Νάβας.

Μοναδική καλή στιγμή στο 39ο λεπτό, όταν ο Εμπαγέ Νιάνγκ βρέθηκε απέναντι στον Κοσταρικανό γκολκίπερ, ο οποίος όμως δήλωσε παρών και έσωσε τους "μερένγκες".

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ. Στο 51' ο Χεσέ έκανε το γύρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του Κρος πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ. Μέχρι το 63ο λεπτό οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ έχασαν ακόμα τέσσερις καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το σουτ στην κίνηση του Ίσκο, το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Νάβας. Η Μίλαν προσπάθησε κυρίως μέσω αντεπιθέσεις να φανεί απειλητική, έχοντας μία καλή στιγμή στο 61', όταν το σουτ του Μπάκα αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κίκο Κασίγια.

Οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα. Η Ρεάλ διατήρησε τα ηνία, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Κίκο Κασίγια απέκρουσε το 22ο πέναλτι απέναντι στον 16χρονο γκολκίπερ των Μιλανέζων, Ντοναρούμα και χάρισε το τρόπαιο στους "μερένγκες".Η διαδικασία των πέναλτι

Ροντρίγκες εύστοχος (1-0)

Ντε Γιονγκ εύστοχος (1-1)

Μαρσέλο εύστοχος (2-1)

Μάτρι εύστοχος (2-2)

Κασεμίρο εύστοχος (3-2)

Μπάκα άστοχος (3-2)

Ράμος εύστοχος (4-2)

Χόντα εύστοχος (4-3)

Κρος άστοχος (4-3)

Αντριάνο εύστοχος (4-4)

Καρβαχάλ εύστοχος (5-4)

Μοντολίβο εύστοχος (5-5)

Βάθκεθ εύστοχος (6-5)

Σαπάτα εύστοχος (6-6)

Τσερίσεφ εύστοχος (7-6)

Μάουρι εύστοχος (7-7)

Ίσκο εύστοχος (8-7)

Καλάμπρια εύστοχος (8-8)

Χεσέ εύστοχος (9-8)

Παλέτα εύστοχος (9-9)

Κασίγια εύστοχος (10-9)

Ντουναρούμα άστοχος (10-9)

Keywords
Τυχαία Θέματα