Το αφιέρωμα της Μπουντεσλίγκα στον Κρίστιανσεν!

Τις επιδόσεις του Τόμας Κρίστιανσεν με τη φανέλα της Μπόχουμ θυμήθηκαν στην Γερμανία, με την επίσημη σελίδα της Μπουντεσλίγκα να κάνει ειδικό αφιέρωμα στον Δανό τεχνικό του ΑΠΟΕΛ.

Ο «Ισπανός», όπως τον χαρακτηρίζουν στη Γερμανία, έκανε θραύση με τα χρώματα της Μπόχουμ τη σεζόν 2002-03, όπου είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 21 τέρματα μαζί με τον Τζιοβάνι Έλμπερ της Μπουντεσλίγκα.

Με δηλώσεις του, ο Τόμας Κρίστιανσεν,

αφού έκανε αναφορά στον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στην Μπόχουμ μέσω Δανίας, μίλησε για την ανάδειξη του ως πρώτος σκόρερ: «Με βάση τις συμμετοχές μου, είχα κάθε 116 λεπτά γκολ με την ομάδα μου σε αντίθεση με τον Έλμπερ, που είχε ένα γκολ ανά 142 λεπτά συμμετοχής», ήταν το σχόλιο του «ταυρομάχου», όπως των χαρακτηρίζουν οι Ισπανοί.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στον νυν τεχνικό του ΑΠΟΕΛ ότι είναι ο πρώτος Ισπανός με τις περισσότερες συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα 101, με τον Άλβαρο Ντομίνγκεζ να τον ακολουθεί με 81, αλλά έχει ήδη αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ υπάρχει και ο Χάβι Μαρτίνες της Μπάγερν που έχει ήδη 80 συμμετοχές και έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον Κρίστιανσεν την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Keywords
Τυχαία Θέματα