Το A380 της Emirates προσελκύει πάνω από 18.000 επισκέπτες

Πάνω από 18.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το νέο A380 δύο κατηγοριών της Emirates κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ημερών, στο Dubai Airshow. Αυτό ισοδυναμεί με την πλήρωση 30 πτήσεων του Α380 δύο κατηγοριών, που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην έκθεση.

Το υπό έκθεση αεροσκάφος ήταν το 68ο A380 της Emirates και μεταφέρθηκε από το Αμβούργο στην περιοχή της

έκθεσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες του Dubai Airshow μια πρώτη γεύση του αεροσκάφους μέσα στο ολοκαίνουργιο διώροφο. Το αεροσκάφος θα αρχίσει τις πτήσεις για την Κοπεγχάγη την 1η Δεκεμβρίου. Θα πετάξει επίσης για Μπανγκόκ.

Το A380 με διαμόρφωση δύο κατηγοριών της Emirates διαθέτει 58 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα-κρεβάτια στην Business Class και 120 καθίσματα στην Οικονομική Θέση στον επάνω όροφο, με άλλα 437 καθίσματα στην Οικονομική Θέση στον κάτω όροφο. Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης το φημισμένο Onboard Lounge της Emirates. Το καινούριο μοντέλο του Α380 της Emirates θα διαθέτει μεταξύ των πιο ευρέων ατομικών οθονών στη βιομηχανία στα καθίσματα της Οικονομικής Θέσης, με 13,3 ίντσες, όπου οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής από περισσότερα από 2.000 κανάλια.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που δείχνει τις καλύτερες στιγμές της Emirates στην έκθεση Dubai Airshow.

Η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρήγγειλε το Α380 και είναι ο μεγαλύτερος χειριστής αυτού του αεροσκάφους. Ο στόλος από A380 έχει πετάξει πάνω από 52.000 πτήσεις μετ 'επιστροφής και έχει ταξιδέψει πάνω από 700 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Περισσότεροι από 47 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν στο αεροσκάφος μέχρι σήμερα. Το A380 της Emirates πετάει σήμερα σε 34 προορισμούς σε όλο τον κόσμο από το Ντουμπάι. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει σήμερα 68 αεροσκάφη τύπου Α380 σε υπηρεσία και έχει επιπλέον 72 σε τελική παραγγελία.

Στην έκθεση Dubai Airshow 2015, η Emirates παρουσίασε επίσης τα μικρότερα αεροσκάφη της - ένα Embraer Phenom 100E και ένα Cirrus SR22, που αντιπροσωπεύουν το στόλο των 27 νέων αεροσκαφών που θα χρησιμοποιηθούν από τους δοκίμους στη νέα ακαδημία Emirates Flight Training Academy όταν θα ξεκινήσει λειτουργία το 2016. Παράλληλα με την έκθεση, η Emirates εγκαινίασε επίσημα το Emirates SkyCentral, το τελευταίας λέξης της τεχνολογίας τερματικό σταθμό της για μεταφορά φορτίου στο Logistics District στο Dubai South, αφιερωμένο στις υπηρεσίες φορτωτικής της αεροπορικής εταιρείας.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Λεζάντα Φωτογραφιών 1: Πάνω από 18.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το νέο A380 δύο κατηγοριών της Emirates κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ημερών, στο Dubai Airshow. Αυτό ισοδυναμεί με την πλήρωση 30 πτήσεων του Α380 δύο κατηγοριών, που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα