Το 10 του αρχηγού (video)

Σε πρωταγωνιστής των πρώτων αγωνιστικών εξελίσσεται για την Ανόρθωση ο Ζοάο Βικτόρ. Ο Βραζιλιάνος χαφ, βρίσκεται στην Κυρία για 3ο σερί χρόνο και ήδη, βρίσκεται μια ανάσα από το να σπάσει το ρεκόρ σκοραρίσματος στην Κύπρο.

Κόντρα στη Δόξα, έφτασε στο πέμπτο του 90λεπτό. Δεν έχασε λεπτό και ήδη σκόραρε και τρία πολύ σημαντικά γκολ. Χάρισε σήμερα τη νίκη στην ομάδα του με τα δυο γκολ

που πέτυχε κόντρα στη Δόξα, ενώ την περασμένη αγωνιστική σκόραρε το μοναδικό γκολ της Ανόρθωσης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το οποίο ήταν και νικηφόρο. Σε πέντε αγωνιστικές έφτασε ήδη τα τρια γκολ.

Ο Ζοάο Βικτόρ πέρσι με την φανέλα της Κυρίας αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε τέσσερα γκολ. Δυο κόντρα στην Ομόνοια και από ένα κόντρα σε Εθνικό Άχνας και Ερμή. Την χρονιά 2015/16 αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και σκόραρε 3 τέρματα. Κόντρα σε ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Εθνικό Άχνας.

Σύνολο 10 γκολ σε 2 και κάτι χρονιές στην ομάδα και σίγουρα με την φόρα που πάει αλλά και την ψυχολογία που κερδίζει παιχνίδι με παιχνίδι μπορεί να κάνει την διαφορά στην φετινή ομάδα του Ρόνι Λέβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα