Της έριξαν φόλα μέσα στο σπίτι της – Κινδυνεύουν 2 σκυλιά

Σοβαρή καταγγελία διερευνά η Αστυνομία Πέρα Χωρίου. Γυναίκα κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε δηλητήρια μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με αποτέλεσμα τα δύο από τα τρία σκυλάκια που έχει να δίνουν τώρα μάχη για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, χθες το απόγευμα και ενώ η γυναίκα απουσίαζε από το σπίτι της, άγνωστος πέταξε φόλα μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν τα δύο από τα τρία της σκυλάκια.

Όπως πληροφορούμαστε, τα δύο από τα τρία σκυλάκια που δηλητηριάστηκαν είναι ράτσας λαμπραντόρ, ενώ το τρίτο σκυλάκι που

-ευτυχώς- απέφυγε το δηλητήριο είναι ημίαιμο.

Από καθαρή τύχη, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι ελάχιστα λεπτά μετά τη δηλητηρίαση των σκύλων. Όταν αντίκρισε τα σκυλάκια της να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση λόγω της δηλητηρίασης, άμεσα τα μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική, όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους μέχρι τώρα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας Πέρα Χωρίου, όπου διενήργησαν επιτόπιες έρευνες. Σε μεταγενέστερη επικοινωνία της Αστυνομίας με τον Κτηνίατρο, αναφέρθηκε ότι τα σκυλιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ιδιοκτήτρια των σκύλων προχώρησε σε κατάθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.

Όπως πληροφορούμαστε, η γυναίκα που κατήγγειλε την υπόθεση, είχε στο πρόσφατο παρελθόν διαφορές με γείτονά της. Αιτία της διαμάχης τους αποτέλεσαν τα κατοικίδια της καταγγέλλουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα