Έγκλημα στο Μοσχάτο: Τι είπε η γυναίκα του θύματος στην κατάθεσή της


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκε να δώσει κατάθεση η εν διάσταση σύζυγος του 47χρονου, Μάριου Λιακόπουλο, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς του 52χρονου Βασίλη Τσαγκάρη στο Μοσχάτο.

Η ίδια δεν μπόρεσε εξηγήσει το έγκλημα και είπε στους αστυνομικούς για τον απότομο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της και τους συχνούς καυγάδες και αντιπαραθέσεις που είχαν ακόμα και την περιόδο που ήταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δράστης και θύμα γνωρίζονταν πολύ πριν χωρίσει η ίδια με τον Μάριο Λιακόπουλο, αφού ήταν γείτονες. Επιπλέον, περιέγραψε

το θύμα ως έναν πολύ βίαιο άνθρωπο, με εκρήξεις θυμού, που έφταναν πολλές φορές και στο σημείο να ασκεί βία.

"Μία από τις φορές που έφτασε μέχρι τη βία ήταν όταν είχα πάει να συζητήσουμε για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θύμωσε παρά πολύ και αφού με χτύπησε, δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι και μου έλεγε ότι θα με κρατήσει εκεί με τη βία. Όταν κατάφερα να φύγω πήγα στο αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου όπου του κατέθεσα και μήνυση".

Μάλιστα η μήνυση αυτή ήταν και η αφορμή για να αφαιρεθεί από το θύμα η άδεια οπλοφορίας που είχε.
Η γυναίκα έλεγε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην σύζυγός της ζήλευε πολύ το δράστη και πολλές φορές μιλούσε άσχημα για αυτόν αφήνοντας και λεκτικές απειλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα