“Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησα με την ΑΕΛ”

Τη σύντομη δήλωση που έκανε χθες στο Fan Day της ΑΕΛ ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέας Σοφοκλέους, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το Γραφείο Τύπου.

Αναλυτικά:

Στο κλείσιμο της βραδιάς του FAN DAY 2017/18 μίλησε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού κ. Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος όπως πάντα χαιρέτησε το πλήθος απλά, ανθρώπινα και αυθόρμητα. Αναλυτικά ο σύντομος χαιρετισμός του διοικητικού ηγέτη:

«Όσα λεφτά και

αν εξόδεψα, όσες θυσίες και αν έκανα μαζί με εσάς, δεν μπορούν να εξαργυρώσουν τις στιγμές που έζησα με την ΑΕΛ. Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΛιστας. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχει ιστορία. Γιατί έχει ανθρώπους που την αγαπούν στα πάνω της και στα κάτω της. Γιατί έχει μια οικογένεια από ποδοσφαιριστές που σας απόδειξαν σήμερα πως μπορούμε να φτάσουμε σε αποτελέσματα χωρίς να έχουμε ξοδεύσει τα περισσότερα λεφτά. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει το κλίμα της αγάπης και της εκτίμησης όλων όσων συνθέτουν το τιμ της ομάδας και πάνω απ’ όλα το οικογενειακό κλίμα. Εκείνο που απαίτησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας διά στόματος του προπονητή, είναι τη δική σας παρουσία στο γήπεδο, τη δική σας συμμετοχή στην προσπάθεια που θα ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα και στο τέλος είμαστε σίγουροι ότι θα πανηγυρίσουμε, ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα που ζητά ο κόσμος, αλλά όλοι μαζί και ο κόσμος να ενωθεί με την ομάδα, η οικογένεια να μεγαλώσει για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας βασανίζουν και μας ενοχλούν από το να προχωρήσουμε. Ενωμένοι… για την ΑΕΛ ρε γαμώτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα