Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η έρευνα για την Παιδεία

Αύριο Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα του Γενικού Ελεγκτή, αναφορικά με την πρόωρη δημοσιοποίηση των θεμάτων των εξετάσεων των εκπαιδευτικών, για την εξασφάλιση θέσης στη δημόσια εκπαίδευση με το νέο σύστημα διορισμών.

Σύμφωνα με μήνυμα που ανάρτησε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σήμερα το μεσημέρι ελήφθησαν πρόσθετα στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας.

Με

την ολοκλήρωσή του, το πόρισμα της έρευνας θα πάει στον Γενικό Εισαγγελέα.

Λάβαμε σήμερα το μεσημέρι πρόσθετα στοιχεία από ΥΠΠ. Προσχέδιο της έκθεσης στάλθηκε πριν λίγο στον Υπουργό για τυχόν σχόλια επί των γεγονότων που καταγράφονται, όπως επιβάλλει η ελεγκτική διαδικασία. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί αύριο.

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) November 16, 2017

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι προσχέδιο της έκθεσης εστάλη στον Υπουργό για τυχόν σχόλια επί των γεγονότων που καταγράφονται, όπως επιβάλλει η νόμιμη ελεγκτική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, από την έρευνα φαίνεται να προκύπτουν πειθαρχικά αδικήματα.

Χθες, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού, εισαγγελέα της Δημοκρατίας, για το θέμα της διαρροής των εξεταστικών θεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα