Την ευκαιρία να γίνουν Πρέσβειρες για μια μέρα θα έχουν Κύπριες 18-35 ετών

Τη μοναδική ευκαιρία στις νέες της Κύπρου να εργαστούν για μια ολόκληρη ημέρα μαζί με το προσωπικό Πρεσβειών της ΕΕ και να συμμετέχουν σε διάφορες συναντήσεις μαζί με Πρέσβειρες και επικεφαλής πρεσβειών της ΕΕ, θα έχουν και φέτος νέες της Κύπρου μεταξύ 4ης και 11ης Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας της Ολλανδίας η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να δώσει ώθηση σε νέες γυναίκες να ασχοληθούν με τα πολιτικά δρώμενα και τις

διεθνείς σχέσεις ενώ την ίδια ώρα οι Πρεσβείες επιδιώκουν να συμβάλουν σε θετική κοινωνική αλλαγή όσον αφορά στην ίση εκπροσώπηση των δύο φύλων από οποιοδήποτε μετερίζι.

Η εκστρατεία λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας, η οποία τιμάται στις 8 Μαρτίου κάθε έτος. Λαμβάνει τη μορφή διαγωνισμού και αφορά γυναίκες που ζουν στην Κύπρο, ηλικίας 18 μέχρι 35 ετών.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στέλνοντας απευθείας ένα μονόλεπτο οπτικοακουστικό κλιπάκι (βίντεο) στα εισερχόμενα μηνύματα της καμπάνιας στο Facebook, https://www.facebook.com/ambassadorincyforaday εξηγώντας τους λόγους που θέλουν να συμμετάσχουν, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα