Τιμούρ: "Να είμαστε ρεαλιστές"

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από τη Σπάρτα Πράγας. Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε για τον Ραφαήλ Αναστασίου, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο του αγώνα για την ομάδα του, υπογράμμισε τη δίκαιη ήττα του ΑΠΟΕΛ και τις ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα κατέληξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Είπαμε στο ημίχρονο ότι δώσαμε πολύ μεγάλο σεβασμό σε μια ομάδα που δεν άξιζε τόσο. Δεν είναι εύκολο πράγμα όταν ένας 18χρονος είναι ο καλύτερος σου παίκτης. Χάσαμε

ένα παιχνίδι, κερδίσαμε ένα παίκτη. Κάνουμε προπονήσεις με άλλους και παίζουμε με άλλους. Απουσιάζουν πέντε βασικοί παίκτες. Έχω κουραστεί να βάζω αμυντικά χαφ ως στόπερ. Τον είδα και στο παιχνίδι των μικρών. Πήγε πραγματικά περίφημα. Αν έλεγα ότι κάποιος διασώθηκε ήταν ο μικρός. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Δεν πρέπει τώρα να τους πυροβολούμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Δευτέρας και πρέπει να το πάρουμε. Πήραμε ότι δώσαμε. Δεν αξίζαμε σήμερα να πάρουμε κάτι. Να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μπορεί να χάσαμε σήμερα, όμως είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο, όμως ελπίζουμε ότι θα τους δώσουμε τη χαρά στο επόμενο παιχνίδι».

Ο κ. Κετσπάγια στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε επίσης:

Tι βελτιώθηκε από τότε που ανέλαβε: «Υπάρχει βελτίωση. Στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα υπάρχει και χρειαζόμαστε βελτίωση στην Ευρώπη».

Τι χρειάζεται η ομάδα: «Η ομάδα χρειάζεται ηγέτες. Έχουμε, αλλά είχαμε και τραυματίες. Παρόλο που είχαμε πολλούς έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα, αυτό που με απογοήτευσε είναι πως ήμασταν συνέχεια δεύτεροι πάνω στην μπάλα. Φυσικά, υπάρχει και θέμα αντοχής. Είναι πολύ μικρός ο χρόνος προετοιμασίας μετά τη διακοπή. Είναι και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι. Να τελειώνει δηλαδή πιο νωρίς το πρωτάθλημα, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο διάστημα για την προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα