Θυμάστε τα δέματα που έκλεβε λειτουργός;Δείτε πού βρίσκονται

Αναστάτωση προκλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε γνωστό ότι Ταχυδρομικός λειτουργός έκλεβε δέματα που έφθαναν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, για 18 μήνες ο 37χρονος φέρεται να μάζευε ταχυδρομικούς σάκους, το περιεχόμενο των οποίων δεν έφθανε ποτέ στους παραλήπτες. Η Αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο και αναμένει έκδοση σχετικού διατάγματος κράτησης. Εν τω μεταξύ, έπειτα από γραπτή συγκατάθεση του ιδίου, ερευνήθηκε και η οικία του, εντός της οποίας εντοπίστηκαν κι άλλοι ταχυδρομικοί σάκοι.

Δείτε εδώ: Παραλήπτες δεν έλαβαν ποτέ δέματα - Τα "έπαιρνε" ο υπάλληλος

Η

Αστυνομία προχώρησε σε άμεση διερεύνηση του θέματος και ο 37χρονος λειτουργός, εμφανιζόμενος ενώπιον Δικαστηρίου, παραδέχθηκε ενοχή.
Τα δέματα, μετά και από το σχετικό διάταγμα της Αστυνομίας, έχουν κρατηθεί ως τεκμήρια μετά και από υπόδειξη της Νομικής Υπηρεσίας.

Εάν και εφόσον ο λειτουργός κατά τη διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχθεί, τότε τα δέματα θα δοθούν με σχετική διαδικασία στους παραλήπτες τους. Στην περίπτωση που δεν παραδεχθεί, τότε και πάλι με οδηγίες τα δέματα θα παραδοθούν στους παραλήπτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα