Θρήνος για τον χαμό του Ελευθερίου - «Να είναι ο τελευταίος Αστυνομικός που…»

Συγκλονισμό έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο διπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας -  Ριζοελιάς.

Ο Πέτρος Ελευθερίου καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά. Το δεύτερο θύμα του δυστυχήματος παραμένει άγνωστο καθώς ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του. 

Διαβάστε ακόμη: Διπλό θανατηφόρο στον αυτ/δρομο-Νεκρός αστυφύλακας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας -  Ριζοελιάς,

μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Βοροκλινης, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών.

Όταν το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο, ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου στάθμευσε το περιπολικό στη λωρίδα ασφαλείας και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, και οι δύο παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα με οδηγό 45χρονο.

Και τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η Ανακοίνωση του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του συναδέλφου, Αστ. 2696 Πέτρου Ελευθέριου, που έχασε τη ζωή του κατα την επιτέλεση του καθήκοντος.

Ο ΣΑΚ εκφράζει την ευχή να είναι ο τελευταίος αστυνομικος που χάνει τη ζωή του στο καθήκον.

Η ανακοίνωση του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος-Ισότητα

Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του συναδέλφου μας, Αστ. 2696 Πέτρου Ελευθέριου, που έχασε σήμερα τη ζωή του κατα την επιτέλεση του καθήκοντος του. Μακάρι να είναι ο τελευταίος Αστυνομικος που χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα