Θετικός για Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Ο Φιλίπε Κουτίνιο φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η Λίβερπουλ θα ζητήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, που θα αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο βγήκε στο προσκήνιο και όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η καταλανική Sport, ο παίκτης έχει δώσει το «οκ» για να μετακινηθεί στο Καμπ Νου.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει

ότι ο Κουτίνιο είναι κοντά στο να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη, καθώς η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να τον χάσει τόσο εύκολα.

Όπως επισημαίνει η καταλανική εφημερίδα, τα δύσκολα για την Μπαρτσελόνα αρχίζουν κάπου εδώ, μιας και οι Ρεντς θα αξιώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ανάψουν το πράσινο φως της μεταγραφής.

Σε περίπτωση που η Μπάρτσα θελήσει να κάνει επίσημη κρούση, τότε θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τη Λίβερπουλ να πει το «ναι».

Ο Κουτίνιο έχει πάρει τις εγγυήσεις του από την Μπαρτσελόνα και φαίνεται «ψημένος» στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα», ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν αναμένονται εύκολες.

Keywords
Τυχαία Θέματα