Θερμοκρασία σε μονοψήφιους τα βράδια - Αναλυτικό δελτίο

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά παράλια και πιθανόν ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά

αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά παράλια και πιθανόν ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Oδικό δίκτυο (06.45)

Ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι:

Επαρχία Λεμεσού
Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά - Τροόδους

Περιοχή Μόρφου

Κακοπετριάς – Pinewood - Πεδουλά
Πεδουλά – Προδρόμου
Προδρόμου – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου

Επαρχία Λευκωσίας

Μαχαιρά - Κιονιών

Επίσης, οι υπόλοιποι δρόμοι στα ορεινά είναι ολισθηροί. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα