Θεόδωρος Αντωνίου: "Γιατί όχι;"

Η ΑΕΛ μετρά τρεις σερί νίκες και πάει στα ντέρμπι με τον καλύτερο τρόπο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και όταν ρωτήθηκε για πρωτάθλημα απάντησε "Αν η ΑΕΛ συνεχίσει να κερδίσει, γιατί όχι;".

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Το ευχάριστο είναι ότι προχωράμε με νίκες όπως είναι ο στόχος μας. Αν δεν κοιτάξεις πρώτα το σπίτι το δικό σου δεν μπορείς να περιμένεις μόνο

από τους άλλους. Θα υποδεχθούμε την ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα για άλλη μια νίκη.
-Όλες οι ομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν με όλους. Δεν θα τα δούμε ως τριάδα αγώνων. Ένα ένα τα παιχνίδια.
Πλέον κάτι περισσότερο από φανερό ότι έχουμε προσθέσει ποιότητα στην επίθεση. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και βγαίνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο.
-Ο Σοάρες επιστρέφει και είναι στη διάθεση του προπονητή. Δεν υπήρξε πρόβλημα και ελπίζουμε ότι θα πάμε στο ντέρμπι χωρίς προβλήματα.
-Ελπίζουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Μακάρι αυτή τη φορά να δώσουν το παρών τους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
-Δεν είναι θέμα τι θα πούμε. Μακάρι να πάμε μέχρι τέλους και να είμαστε έτσι. Υποσχεθήκαμε στον κόσμο ότι θα δώσουμε μάχες μέχρι το τελευταία παιχνίδι των Play offs. Θ δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε. Όταν θα τελειώσει η κανονική διάρκεια, ίσως οι 5 από τις 6 να μην έχουν πολλές διαφορές. Θα γίνουν μεγάλες μάχες. Αν είμαστε δυνατοί και κερδίσουμε τα παιχνίδια, γιατί όχι…

Keywords
Τυχαία Θέματα