Θεοχάρους: Ο Ακιντζί κωλυσιεργεί για να δέσει πενταμερή

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους τόνισε σε σημερινές της δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις στο Mont Pelerin της Ελβετίας, ότι «ο Ακιντζί με πολύ ἐξυπνο τρόπο κωλυσιεργούσε όλες αυτές τις μέρες και θα βρει σήμερα και έναν άλλο τρόπο να κωλυσιεργήσει».

«Αύριο που είναι η τελευταία μέρα στο Mont Pelerin, ενδεχομένως θα υπάρχει μια προσέγγιση θέσεων γύρω από ένα έγγραφο. Αυτό θα είναι για να αποδεχθούμε το επόμενο βήμα, που είναι η πενταμερής, όπου θα συζητηθούν μαζί με το εδαφικό και οι εγγυήσεις και θα δοθούν οι χάρτες» επεσήμανε η κυρία

Θεοχάρους.

Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης είπε χαρακτηριστικά ότι «Η δική μου εκτίμηση, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, είναι ότι δεν πρόκειται να δοθούν χάρτες ούτε αύριο, αυτή είναι και η θέση της Άγκυρας».

Καταληκτικά η κυρία Θεοχάρους είπε ότι «με όσα στοιχεία έχω, δεν πιστεύω να γίνει η ῾έκπληξη῾ στο Mont Pelerin. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που αποφάσισε η Τουρκοκυπριακή πλευρά και αυτό που θα κάνει, είναι απλώς να εκφράσει την επιθυμία της για μια πενταμερή διάσκεψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα