Δώρα από τη Yolo card του Συνεργατισμού

Τέσσερα ipad mini χάρισε ο Συνεργατισμός σε κατόχους της Yolo Card στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διεξήχθη από τις 15 Αυγούστου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Με κάθε συναλλαγή ο κάτοχος της κάρτας κέρδιζε και μία συμμετοχή για την κλήρωση.

Οι τυχεροί είναι οι Νικία Πεττεμερίδου, Χρίστος Νικολάου, Αντρέας Γεωργίου και Αναστάσης Ευσταθίου.

Η Yolo Card απευθύνεται σε έφηβους 12-18 χρόνων και

είναι προπληρωμένη κάρτα με σημαντικά προνόμια και ωφελήματα, όπως συμμετοχή σε εκπτωτικά σχέδια, 24ωρη δωρεάν ανάληψη μετρητών, χρήση για αγορές στο διαδίκτυο κ.α.

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1937. Είναι ο Κεντρικός Φορέας των Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, μέσω των οποίων παρέχει ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Εποπτεύεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Η Κυπριακή Δημοκρατία κατέχει το 77,34% των μετοχών της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, το Ταμείο Ανακεφαλαιοποίησης το 21,88% και η Συνεργατική Κεντρική Εταιρεία Συμμετοχών το 0,78%, εκπροσωπώντας τις Συνεργατικές Εταιρείες μέλη της. Συνεργάζεται με τα συνεργατικά κινήματα πολλών χωρών και εκπροσωπείται στους σημαντικότερους διεθνείς συνεργατικούς θεσμούς. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων και ΑΤΜ στην Κύπρο και είναι η πρώτη τράπεζα σε καταθέσεις κατοίκων εσωτερικού. Εργοδοτεί συνολικά 2.700 άτομα. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (Ιούνιος 2016), ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας βρίσκεται στο 16,38%, τα ίδια κεφάλαια στο €1,32 δις και το σύνολο ενεργητικού στα €14,09 δις.

Keywords
Τυχαία Θέματα